Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

ryan reynolds je vynikající herec,i ve filmech nevalné kvality odvede nadprůměrný výkon a vždy je ozdobou filmu.navíc když ho dáte do tak kvalitního a perfektně natočeného filmu,je to herecký koncert.americká nízkorozpočtová produkce mi sedí.film o muži,který si náhodou posral život tak,aby ho napravil tak,že bude lepší než předtím.v českých vodách distribucí nedotčeno,jak jinak. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem možná trochu naivně, že se bude tlačit víc na pilu. Ryan Reynolds každopádně táhne celý film a jen díky němu se to dá přežít. Neřekl bych, že je to chlapský film pro chlapy, na to je málo chlapský (spíš bych řekl, že je trochu bezkoulácký), zato je (a to hlavně v závěru) jak jinak než typicky poamericku rodinně-klišoidní podle předem jasných formulí. ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele

Snímek, o kterém se těžce píše. Zajímavá směsice komedie a životní tragédie funguje zřejmě tak, jak si tvůrci přáli. Momenty, kdy se máte smát a kdy cítit dojatě jsou snadno rozpoznatelné a celý štáb obě polohy zvládá znamenitě. Z Ryana Reynoldse se stává čím dál víc můj oblíbenec, neboť i s touto zajímavou postavou si poradil výborně. Na něm snímek hodně stojí, neboť ve slabších chvílích, které bohužel také nastanou, jejich negativní vliv na snímek zmírňuje na minimum. Nepředvídatelný příběh nechává diváka v napětí a vedle zvratů nabízí i několik povedených humorných scének, přičemž některé hraničí s absurdností. Nicméně v tomto případě to myslim v nejlepším slova smyslu. Chaos Theory je malý, nenápadný snímek, který by si rozhodně zasloužil více pozornosti, než se mu dostalo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Teorie chaosu mě bavila, protože přivedla spoustu chaosu do praxe. Film navíc přináší i poučení, že pokud si dva a více lidí mezi sebou dostatečně nevydiskutují sporné situace, může to vést až ke koupi brokovnice a pak se už diskutuje velmi obtížně, pokud se vůbec diskutuje. Nenudil jsem se, netrpěl jsem a slušně jsem se bavil. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie? Řětězec komických situací? Dělají si všichni srandu, nebo jsem jen já takovej cíťa :). Já si zkrátka nemohu pomoci, ale na mě Teorie chaosu zapůsobilo především jako hodně emotivní drama, kde jsem neměl po celou dobu ani na vteřinu nutkání se alespoň jen pousmát a spíš jsem jen valil oči, jak drsné a nemilosrdné životní situace musel hlavní hrdina řešit, aby se nakonec do těch šílených potíží a marastu dostali i ostatní postavy. A finálový happy end mi už příliš neubral z výsledného dojmu, že tohle vážně prdel nebyla. Bohužel, na to, jak ale byla Teorie chaosu dramatická a plná emocí, pravě ony emoce nebyli zpracovány příliš zdařile, občas na mě některé momenty sice zapůsobily silněji a pozitivněji , ale jako celek to ve mě vyvolalo spíše chladnější dojem. Jinak obsazení Ryana Reynoldse do hlavní role byla asi sázka na jistotu, je to sympaťák, ženským se líbí, hrá také umí, takže proč ne. Zato ostatní herci byli dost nevýrazní, Emily Mortimer ani Stuart Townsend nejsou žádní tahouni a ani jeden filmu moc nepřidali. Já mám prostě z Teorie chaosu smíšené pocity, rozhodně v mých očích působí úplně jinak než to cítí ostatní diváci, rozhodně nejde ani o krapet zábavnou podívanou, ale jako drama to zas nemá ty správné parametry a vlastně ani účinky. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama