Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Ak niekto žije spôsobom naznačeným v Teórii chaosu, tak pre mňa osobne predstavuje neskutočného, nereálneho magora. Pretože počnúc začiatkom a končiac koncom je tento film len vykalkulovaná nereálna hlúposť, kde je všetko zo života. Zo života z palca vycucaných uspávajúcich vankúšikov pre dôverčivých. Tu nič nie je tak, ako je. Tu sa to len všetkými silami snaží divákov o tom presvedčiť. Pravdivostná hodnota tohto umeleckého diela je limitne blízka televíznym novinám, či rôznym súťažiam o superstar. ()

Tomik12345 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek, kde vše táhne Ryan Reynolds. Nezastírám, že je Reynolds můj oblíbenec, ale tady se vytáh. Název filmu pro mě malinko upoutává víc, než film samotný. Bylo v něm podle mého málo situací, které by podtrhovaly právě teorii chaosu. Pokud budete mít štěstí a možnost shlédnout toto zajímavě pojaté téma, neváhejte, takových filmů moc není. Přesto mu na vyšší hodnocení pár věcí chybí. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Film má pekný rozjazd, ako môže jedna nepodstatná udalosť zmeniť životy niekoľkých ľudí. Dá sa povedať, že aj k lepšiemu, ak považujeme pravdu vždy za lepšie riešenie. Kým sa neminú prekvapivé zistenia a prekvapivé riešenia, je film zábavný, ale ako sa všetko približuje k takmer istému happy endu, film veľa bodov stráca, až sa dopracuje k čistej priemernosti. ()

Seti 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný filmek. Základem je zlomová životní situace, která vede k řadě událostí a rozhodnutí, jež představují vzpouru vůči dosavadnímu životu a dočasné převrácení zaběhlých mechanismů a hodnot. V určitých momentech může Chaos Theory evokovat Americkou krásu, ovšem v tomto případě je struktura příběhu daleko... ehm klasičtější. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Příběhů o tom, jak někomu změní obyčejných pár minut život, je jako máku. Ne v každém ale hraje Ryan Reynolds, který utáhne prostě všechno a ještě s humorným nadhledem. Emily moc nemusím, ale vždy si odehraje své a Townsend hraje průměr (což je pro něj vlastně životní výkon:-). Nečekejte žádnou smršť nápadů či novot, ale všeho je akorát, má to svěží feeeling, dobré tempo a příjemný soundtrack. Slovy klasika; "není nad starý dobrý příběh o lásce" ...75% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama