Reklama

Reklama

Co je lepší než Krvavá hostina 2: Masakr? Přece třetí chod hororové série s názvem Krvavá hostina 3: Šťastný konec, ve které se vrací původní autorské a režijní obsazení. Ani tentokrát nepřijdete o gejzíry krve v nekonečných řežbách s mutanty. Lidožravá monstra jsou stále při chuti a těm co zbyli, jako třeba Biker Queen, Bartender nebo wrestler Lightning, se smůla lepí na paty. Je tomu tak ovšem jen do chvíle, kdy se zjeví záchrana v podobě tajemného karatisty mistrně ovládajícího svůj nůž. Ten evidentně dokáže ty bestie zkrotit. Děsivé scény, kterými je film nabitý, vás budou pronásledovat i ve snu. Krvavá hostina 3: Šťastný konec je nervydrásající podívaná s koncem s velkým K. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (138)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No, tohle už je takřka nestravitelně přeplácané mlácení prázdné slámy. Humor pryč (zasmál jsem se akorát u Rambo 3 hlášky), nechutnosti nemají úroveň a celé je to jaksi nezajímavé. Jediné, čemu jsem věnoval pozornost byla ta blondýna s neskutečně krásnýma nohama a celkově šukézní rudovláska s opravdu nádhernými..... kladivy. Říká se, že méně je někdy více. Tady by se to dalo trochu otočit, tady toho je nacpáno tolik, až člověk dostane nakonec vlastně strašně málo. Dvě zajímavé (a to ještě částečně) herečky vysoké hodnocení neudělají. Do třetice všeho slabého. Již dvojka zapáchala, tady nás ale v tom zatuchlém smradlavém blátě toho nejspodnějšího dna nemilosrdně vymáchají. Nuda, šeď, trapnost. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá cenu ani komentovať. Neviem prečo som dal predchádzajúcim dvom dielom 3*, ale tomuto dávam jednu len preto, lebo som si pri ňom dobre zdriemol. Keď príde na akciu, tak sú zábery tak chaotické, že ľudské oko tam nemá šancu nič zachytiť. Gore je síce slušný, čo mám rád, ale je ho tam toľko, že ma až prestal baviť. K tomu nuda, hrozná nuda. Celý film ide prakticky o to, že skupinka ľudí sa z jednej skrýše presunie do skrýše druhej. V každej skrýši sa deje to isté... ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Asi né tak dobré jako druhý díl, ale stále se jedná o velmi slušnou zábavu plnou nejrůznějších postav, které byste v daný okamžik zcela jistě nečekali. Všude spousta krva, pár zvrácených momentů. No já si nemohu stěžovat na nedostatek zábavy. Trošku mi ve filmu překážel úsek těsně před závěrem, kdy se v kanále pořádá La diskotéka a nedá se říct, že by pod nepříjemně blikajícími světly bylo něco více vidět. Myslím, že ze sebe ty 3* nějak dostanu. Sestava hrdinů je opět pěkná a děj má ještě prudčí spád. ()

CabelNM 

všechny recenze uživatele

Po predkrme KH2 som si na rozprestrený stôl dal rovno údajný hlavný chod a vrchol celej trilógie a musím konštatovať že tentoraz J.Gulager navaril poriadny guláš, príchodom nových záhadných postáv akými boli prorok alebo bojovník s menom Jean-Claude Segal čo ma paradoxne pobavilo to pekne posral, takisto si mohol odpustiť chlapíka ktorý na svoj stav bol príliš čiperný kedže mal po celú dobu filmu skrz hlavu oceľovú tyč, vo filme nechýba humor ako trebárs hlava vysraná netvorom, súlož netvora s černochom, náhla a nečakaná smrť kovboja ktorý na prvý pohľad vyzeral na hlavného spasiteľa, amputácia ruky z nepodarenej zástavy krvácania a mnoho ďalších, opäť ma tak trochu štvala chaotická kamera ktorá isté momenty pripomínala skôr prezentáciu blikajúcich obrázkov, ostávam pri slabých 3* kedže tu boli zase potoky krvi, holé kozy a šialené ródeo do akého sa príliš veľa režisérov zrovna nehrnie, rozhodne najslabšia časť, štvrtá by už byť nemusela pokiaľ má byť toto oficiálne šťastný koniec ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ bola jednotka zvrátená zábava a dvojka zábavná zvrátenosť, trojka je už len číročíra recesia, ktorá zjavne vznikla len preto, že k dvojke natočili priveľa materiálu. Film bez scenára má už len pár úderných momentov ("Podaj mi ruku!") a oveľa viac hlušiny odohrávajúcej sa v tmavých kanáloch. Sranda je, že Gulager vie, že mu došli nápady a nebojí sa to priznať... či strčiť tam spievajúceho Mexičana. Tak či tak režisér stále šokuje svojou odvahou točiť takéto zhovadilosti a zjavne ho to baví. Fest 3 je záležitosť čisto pre nadšencov dvojky. Ide o zlý zábavný film, ktorý funguje len ako bonusový dovetok niečoho, čo bolo kultom... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Feťák Hobo, ktorý bol zatvorený vo väzení, dostal nakladačku od šéfky motorkárskeho gangu v čase 12:42, kedy následne neudržal svoju stolicu a vylúčil ju do nohavíc. Neskôr na jeho nohaviciach nebolo po vylúčení exkrementov ani stopy. (DJ Rocco iNc)
  • V scéne, keď šéfka motorkárskeho gangu mláti starého feťáka vo väzení, je vidieť mikrofón zo štábu. (DJ Rocco iNc)
  • Když na začátku filmu opustí skupina budovu, tak si dívka s červenýma vlasama vezme ze země koženou bundu a začne si ji oblékat. Později, když skupina vchází na policejní stanici, si ji stále obléká. (Duoscop)

Reklama

Reklama