Reklama

Reklama

Scenáristé a režisér Krvavé hostiny přicházejí s další kapitolou této nové klasické hororové série. Je ráno po prvním útoku a ohavná masožravá monstra vpadla do blízkého městečka. Ti, kteří měli to štěstí, že přežili noc, se přidávají k zvrácené skupině místních, jejichž jediným cílem je zůstat naživu – za každou cenu. Krvavá hostina II: MASAKR představuje nesourodou skupinu postav – včetně dívčího motorkářského gangu a týmu mexických wrestlerů – a servíruje dvakrát tolik krve a dvakrát tolik částí těla! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (142)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco v prvním filmu banda monster přepadla mírumilovný bar, ve druhém filmu z celkem tří se hrdinové dostávají do městečka zkázy. Nevím, jak se podobnému druhu filmů říká, jestli splatter nebo slasher, každopádně pro normální lidi od normálních lidí tohle není. Jedině, že vás vážně baví pozorování výkalů všeho druhu, pozorovat, jak někdo někde někam blije, nejlépe někomu do pusy, o sežrání miminka nemá cenu mluvit. Jo, pak je nějaká ta podivná soulož, když posléze z holky zbyde jen to přirození a nohy, pak tu běhají nějaké dvě lesby nahoře bez, dva liliputání, a celé je to tak zběsile sestříhané, že autoři museli být zhulení pod obraz, neb se na to nejen nedá dívat, ale většinou člověk ani netuší, co se vlastně v obraze děje. Děj to nemá vlastně žádný - pár lidí přijede do městečka a pere se tu s nějakými zombie nebo potvorami, kdoví, co to je. Postav je tu až moc, i když postupně vymírají po krutých smrtích plných úžasně stříkající krve, jsou zde také logické nesmysly (když přijedete do městečka a vidíte všude mrtvoly, zavoláte buď poldy, nebo zdrhnete, ne?), podivné úhly kamery, světlé filtry, skoky v čase - zkrátka vše, čím se dá divákova pozornost naprosto zlikvidovat. Moje pozornost byla zlikvidována tedy sakra rychle a asi bych v tom podivném městečku, kde se furt něco navzájem žere a furt je tu dost materiálu k obětem, nevydržel ani deset minut. A podobně s tímhle celým filmem, měl jsem problém nějakým způsobem jej dokoukat i na několikátý pokus. Asi jsem moc normální nebo co. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jednička mě srala, ale tohle... paráda:D Nuda prakticky neexistuje, pořád se něco děje. Je tady spousta dobrých charakterů, jako hovadskej černoch Slasher, dál týpek co slouží jako skvělá parodie na hrdinu, nerudnej dědek, nebo duo trpasličích wrestlerů... Z těhle postav jsem chytal jeden výtlem za druhym. Ve skupině jsou jeden hovado jako druhý, není tady žádný moralista, co by do někoho něco hustil že má dělat nebo nedělat, což je rozhodně taky plus. A scénky jako heroická záchrana mimina, dědek mlátí blondýnu, kočkošuk, čachry kolem katapultu, pitva příšeráka - hustý. Je to taková filmovéjší, profesionálnější Troma.. podobný bordel, ale ne tolik odlehčený, menší míra hrocení do absurdna a věrohodnější provedení. Mně to sedlo. Skvělý humor. Ať žijí blitky, sliz, rozkládající se babka a monster mrdka! ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Suhlasim so svojimi hororovymi oblubencami v tom, ze je to podpriemer zo vsetkych uhlov pohladu. Ono reziser Gulager sa nijako nepredviedol ani v jednicke, ale tuto, tu uz vladne reziserky amaterizmus na kazdom kroku. Dobre, postavy sa v hororoch casto spravaju dementne, ale vyvazuje sa to aspon nejakou atmosferou. Tuna sa ziadna strasidelna atmosfera nekona, postavy behaju z miesta na miesto bez logiky, zmetene a zbytocne. Prisera nevzbudzuje ziadnu hrozu, je az prilis digitalna. Hroza za 5 % ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Dvojka začíná přesně tam kde první díl skončil a snaží se pokračovat v jeho stylu. Bohužel, rozjezd trvá minimálně dvě třetiny filmu a nudí víc než vaše komentáře. Dlouhá scéna pitvy monstra plná krve, spermatu a zvratek situaci nezlepšuje a tak ta pravá zábava nastoupí až v poslední čtvrtině, zhruba od brutální vraždy malého miminka. Následující desetiminutovka je vtipná a opravdu zábavná, aby byl výsledný dojem bohužel zabit debilním koncem. Škoda. ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Děj Feast 2, pokračuje o několik desítek minut později a pár kiláčků dále. V nedalekém městečku kde se setkávají přeživší z prvního dílu s novými postavami. Zubatá monstra samozřejmě nechybějí......... Co já NATO? Rozhodně ne ták zábavné jako první díl. Tvůrci strávili první díl s příchutí hororu a vykáleli psychopatickou jízdu plnou nechutností, přesto však poměrně zábavnou. Jenny Wade zmlácená, rozsekaná, zakrvácená je opět neskutečně sexy, a když je v závěru filmu donucena pobíhat v kalhotkách nemohl jsem jinak - třetí hvězdička. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Diane Ayala Goldner, ktorá stvárnila šéfku motorkárskeho gangu, je manželkou režiséra Johna GulageraClu Gulager, ktorý stvárnil barmana, je zase jeho otcom. (DJ Rocco iNc)
  • Roli nemluvněte ztvárnil syn režiséra Toma Gulagera. (Avalon820)

Reklama

Reklama