Reklama

Reklama

Prokletý

  • USA The Skeptic (více)
Trailer

Smrt tety známého právníka Bryana Becketa (Tim Daly) provází velmi zvláští okolnosti. Její synovec se nastěhuje do zděděného viktoriánského sídla, kde údajně straší. V domě skutečně dochází k podivným incidentům, které zarytý skeptik zpočátku ignoruje. Pak se terčem strašení stává sám Bryan a v jeho tvrdé slupce se pomalu začínají objevovat trhliny. Hlasy a přízraky v noční temnotě, indicie strašlivého tajemství – to vše přiměje dosud chladně uvažujícího Bryana pustit se do pátrání po děsivé pravdě, která ho může zničit. Ta mu ovšem jako prchavý stín stále uniká a celá se mu zjeví až v samém závěru filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď to nieje katastrofa svojho žánru, má to nemálo problematických úsekov. A to hlavne scenár, ktorému záverečné sekundy nasadzujú bláznovu korunu. Proste logika šuma fuk. Ale pred tým všetkým sme mi diváci, neočakávali faux pas a tak sme sa nechali unášať nedeľnou chvíľkou duchariny. Mohla byť lepšia, nebyť záveru, mohla byť horšia, nebyť...ale to si už doplňte vy sami. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem další podprůměr s tématem strašidelného domu a jeho ať současných nebo bývalých obyvatel. Zvláště, když hlavní roli ztělesňuje Tim Daly. Ale byl jsem překvapený, mile. Děj plynul sice trochu rozvlekle, vždy následovalo to, co jste čekali, ale převažovalo napětí. Vše se vyvine k očekávanému konci, ale tentokrát mi to nějak nevadilo. ()

Reklama

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Ze začátku všechno v podstatě funguje tak jak má. Atmosféra je slušná a několik lekaček se taky povedlo. Bohužel, v druhé polovině na scénu přichází naprosto zbytečná postava Zoe Saldany a navíc se začnou řešit rodinné problémy hlavního hrdiny. Tvůrci totiž tak nějak pozapomněli, že vlastně chtěli natočit horor, veškerá atmosféra je tatam a film se jen neškodně dovleče do nijak originálního konce. Škoda no... ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

......démoni sú medzi nami....otázka znie akí démoni....Film, ktorý svojím spracovaním je na úrovni priemerného Tv filmu s duchárskou zápletkou, pričom autori neustále nechávajú pootvorené dvierka dvom variantám....a to vedeckej ( všetko bude mať logické vysvetlenie ) a nadprirodzenej ( za všetko môže démon ). ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Film měl nesoutěžní premiéru v roce 2008 na filmovém festivalu v Cannes. (Terva)
  • Film byl kritizován za slabé napětí, špatný dialog a velkou podobu s horory ze 70. let. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v americkém státě New York včetně města New York. (Terva)

Reklama

Reklama