Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte na základní škole Geraldine Ferraro! Mezi učiteli se to hemží opilci, lenochy nebo psychotiky, děti se tu potulují bez dozoru a zoufalý zástupce ředitele Tom Willoman (Jason Biggs) se sotva drží na nohou. Když ale do školy přijíždí neskutečně přitažlivá okresní inspektorka Rebecca Seabrook (Eva Longoria Parker - ZOUFALÉ MANŽELKY), aby ji s konečnou platností zavřela, společně s Tomem zosnují plán, jak znovu získat moc nad studenty a odstranit korupcí prolezlého ředitele Billingse (Rob Corddry - THE DAILY SHOW). Nezodpovězené otázky však zůstávají… Co tak hrozného mohlo Willomanova poznamenat natolik, že je z něj teď takový trouba? Lze považovat náboje z větrových bonbonů či boxerské zápasy za vhodné vyučovací prostředky? Kolik škody může nadělat banda zdivočelých druháků? Ve vedlejších rolích ZVLÁŠTNÍ ŠKOLY - ztřeštěné komedie o trampotách a nástrahách veřejného školství se představuje Monica Potter (KAUZY Z BOSTONU) a Will Sasso (MAD TV). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Olík 

všechny recenze uživatele

Mladý zástupce ředitele jedné základní školy snažící se s pomocí krásné okresní inspektorky, kolegů a dětí odstranit úplatného ředitele a odvrátit zavření jejich chlebodárce. Nevím, nechápu, nerozumím……proč, ale hlavně za co??? Jediným kdo snese mírnější kritiku je Rob Corddry v záporné roli ředitele školy, jinak ztracených 97 minut v životě lidském :( ()

sovel odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad je to správné slovo. Moc jsem nevěřil zdejším reakcím, říkám si komedie, bláznivá nemůže být špatné. Bohužel nic komediálního jsem v celém tomhle díle neshledal. Trapné dialogy a hrozné herecké výkony. Film přeci nemůže být postaven jen na tom, jé hraje tam ten s Prciček a ta kráska ze zoufalých manželek. Tohle opravdu nestačí. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle škola je super. Je nejhorší ze všech a hrozí ji zavření. Zkorumpovaný ředitel Rob Corddry se neštítí žádného úplatku, rozvádějící se učitelka Monica Potter si při vyučování klidně vyloží nohy na stůl, zapálí si, zanadává si na děti a nic je neučí, hodný zástupce ředitele Jason Biggs si moc na své nadřízené nedovolí a do toho přijíždí na inspekci pohledná školní inspektorka Eva Longoria Parker. a ta spolu se zástupcem ředitele vymyslí plán jak školu nezavřít. Debutující režisér Mark Lafferty se s vlastním scénářem pustil do zpočátku originálně trefné komedie na téma nepořádek ve školství, ale i přes spoustu zvučných jmen a řadu hrubozrných gagů se z filmu vyklubala jen zdlouhavá slátanina. ()

adam99 odpad!

všechny recenze uživatele

Jason Biggs (hlavní role Prci,Prci,Prcičky),Eva Longoria (jedna z hlavních rolí Zoufalé manželky) a Rob Corddry. Hodně jsem se divil že je to 278.nejhorší film, ale po shlédnutí asi 70% procent filmu jsem zjistil, že uživatelé čsfd tomuto filmu rozhodně neuškodili. Jedna z nejhorších amerických komedií. ()

MAST3R 

všechny recenze uživatele

Hmm.. Co k tomu říci? Pro mě je něco smysluplnějšího o tomhle filmu vyplodit docela obtížné. Takže asi tak.. Mám z toho docela smíšené pocity, na jednu stranu se mi líbí osmileté děti pobíhající po škole a vše s nimi společného + sexy zdravotní sestra školy :-). Jason Biggs a Eva L. P. se mi zde taky celkem zaujímají. Na druhou stranu vymaštěný nechávajíc se podplácející ředitel a jeho banda psů alias učitelský zbor, to mi zde jaksi pokulhává. Má to slušný potenciál, ale to je vše. Lepší zpracování úplně všeho a byl by z toho myslím si docela dobrý snímek. Takhle se po zhlédnutí 15 minut koukám na čas a to není dobré, bohužel to pokračuje po celou délku filmu. Je to nezáživné s pár dobrými a povedenými vtípky a krásnou Evou Longoriou P., což je asi vše co to může nabídnout. Po zhlédnutí po tom ani pes neštěkne. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama