Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie nasadí jednoho ze svých nejlepších mužů, černocha Jacka Cartera, do akce proti překupníkovi kradených aut. Jack má za úkol proniknout prostřednictvím bílého zlodějíčka aut Archieho Mosese až k bossovi překupnického gangu Coltonovi. Jack si brzy získá Archieho důvěru a ke Coltonovi se dostane. O něco později, zcela náhodou, se však Jackova identita prozradí a v následující přestřelce je policista vážně zraněn. Je to ale nezmar, po dlouhém léčení se vrátí zpět ke své práci. Úkolem číslo jedna je dopravit Archieho k soudu, kde má svědčit proti Coltonovi. Problémy nastanou hned na letišti, když eskortu přepadne Coltonova banda. V průběhu dalšího děje jedna komplikace stíhá druhou a situace nutí Jacka i Archieho, aby táhli za jeden provaz. Jaksi nepozorovaně se z nich vlastně stanou parťáci, kteří si vzájemně chrání krk před pronásledovateli (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (113)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Damon Wayans si zopakoval Posledního skauta, ovšem s tím rozdílem že tentokrát hraje první housle sám. Zdatně mu však sekunduje Sandler, který rozhodně nijak nezaostává! Celou squadru doplňuje skvěle čůlisnej záporák James Caan. Absenci jakéhokoli náznaku příběhu a měsíční krátery ve scénáři úspěšně a pevně tmelí spousta akce, kupa hlášek, příjemná stopáž a již zmíněná herecká trojka! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Sven-Ole Thorsen na filmu dělal jako kaskadér a má malou roli zabijáka. Jeep Swenson (1,93 m) vážící 184 kilogramů v roli bodyguarda Bledsoe, který dělá pro Coltona (James Caan), byl jako lidský tank, protože i Arnoldův kámoš Sven-Ole Thorsen (1.96 m) vedle něho vypadal drobně. Profesionální wrestler Robert Alexander "Jeep" Swenson mladší se narodil 5. ledna 1957 a zemřel 18. srpna 1997 ve věku 40 let, když ho zradilo srdce, lékaři mu nedokázali pomoci kvůli jeho nadměrné váze. Na jeho pohřbu pronesli vzpomínkovou řeč wrestleři Hulk Hogan, Davey Boy Smith a herec James Caan. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Černý policista Jack Carter se snaží přes zlodějíčka aut Archieho Mosese infiltrovat do gangu překupníků aut. Jenže časem je Jackova identita prozrazena a v následující přestřelce je vážně zraněn. Po dlouhém líčení se vrací ke své práci. Úkolem číslo jedna, je dopravit Archieho k soudu, kde má svědčit proti bossovi gangu. Vcelku příjemná akční komedie s Adamem Sandlerem a Damonem Wayansem v hlavních rolích sice nic mimořádného nenabízí, ale není marnou volbou. ()

bergeron 

všechny recenze uživatele

Co sa týka scenára, nič moc. Co sa týka gagov , tu už je reč o vtipných dialogov. Co sa týka akcie, zápletky a krimi, nejak ma to nebralo. Ale aj tak nikdy nič netromfne jeden z naj scen od Adama...ked sa rozprávajú s policajtom ako sa ide do DIsneylandu :D....DIsneylaaaaaaaaaaaand, vždy si z tej sceny robím srandu, a to je presne to čo to ponuka, Srandu, ked sa vynechajú tie okolité hlúposti popritom. shooting and stufss. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kvůli tomu jsem zůstával vzhůru do jedný do rána? No, ale aspoň si můžu ze seznamu Sandlerovek odškrtnout další film a pěkně na něj rychle zapomenout. Nuda, nuda, nuda, možná jeden dva dobrý vtípky a pak zase nuda, nuda, nuda. Tady Sandler ještě nesrší svým ujetým vtipem, ono tady vlastně vtipem nesrší skoro nic. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • V poslední scéně, ve které se má pes zhroutit na pult, je možné vidět lidskou ruku, která tahá psa právě k pultu. (KucC)
  • Natáčelo se od 4. března do 9. května 1996 v Kalifornii (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama