Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pevně se připoutejte, protože vás skupina agentů s nadpřirozenými schopnostmi vezme na napínavý a vzrušující výlet. Dobrodružství začíná ve chvíli, kdy Cassie (Dakota FanningVálka světů), která vidí do budoucnosti, přesvědčuje Nicka (Chris EvansFantastická čtyřka) s telekinetickými schopnostmi, aby jí pomohl ukořistit kufřík s tajemstvím za miliardy dolarů. Aby předstihli vládní agenty, musí do akce zasvětit i Alyssu (Camilla Belle10 000 př. n.l.), která dokáže ovládat cizí myšlenky. Právě ona může být jejich spásou – nebo prokletím. Ve vedlejší roli dokonale strhujícího filmu Push se objevuje na Cenu Akademie® nominovaný Djimon Hounsou (Krvavý diamant). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (442)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud mne má paměť neklame, tak mne nikdy nehonil žádný čichač, vidič ani podobná havěť. Patrně proto jsem se zcela nedokázal orientovat v tom, kdo umí očuchávat kartáček na zuby, kdo ignorovat letící kulky, kdo vnucovat svou verzi minulosti a kdo pouze přenáší věci bez užití svých končetin. Když si v tom chaosu začali hrdinové uskutečňovat svůj přerafinovaný plán, tak jsem po zralé úvaze dospěl k názoru, že je to celé jenom hezké a pitomé pokoukání. A nebo jsem hezký a pitomý já, ale v tolik štěstí snad nemohu ani doufat. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Film hodně tápe, čím chce vlastně být. Banální zápletce o nadlidské droze, po které všichni pasou, nic nepomůže, na ambiciozní scifi to nemá odpovídající rozpočet a na akční film je to málo akční. Bezesporu je tedy největším pozitivem neokoukané herecké obsazení, které film vytahuje z hlubin nudy a dodává mu osobitý styl. I tak je film poměrně nevýrazně natočen a neobsahuje nic světoborného. Je však možné, že v rukou hravějšího režiséra než je Paul McGuigan, by byl film podstatně zábavnější. Takhle je to jen průměrný propadák. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Byť originálny, inovačný? Áno, ale nie za každú cenu. Originálny námet bol totiž premrhaný príliš veľkou motiváciou zo strany režiséra. Aj keď je možno Paul McGuigan veľmi kvalitný režisér, mal by ostať pri komornejších filmoch. Tieto hi-tech vychytávky a iné veci, ktoré svojou originalitou robia film cool, totiž vie zvládnuť len malý počet režisérov tak, aby zanechali dobrý dojem. Veľa vecí mi však utkvelo v pamäti, niekde totiž múza kopla tvorcov naozaj silno, inokedy ale naopak vôbec takými to momentami sa to počas filmu striedalo stále. 3koda, že tie menej kvalitné prevažovali. A ani herci sa veľmi nepredviedli. 65%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Když někdo natočí výborný film Nabít a zabít a pak se nechá vtáhnout do takové kraviny jako je Push tomu já říkám tedy dovednost. Push nefunguje snad ani minutu. Film mě naprosto nechával klidným, akce jsem se téměř nedočkal. Ano Djimon Hounsou je tvrďák jak se patří. Ale to byl Samuel L. Jackson v Jumperovi taky a co to bylo platné, že? Zkrátka a dobře přečtěte si co je obsahem filmu a zjistíte že je to kravina, pak se podívejte na film a zjistíte že je to úplná kravina. PS: Takhle nějak by na plátně mohla vypadat cool akce pro malé děcka v Americe. PS2: Nedávejte prosím vás do scénářů Dakotu Fanning jak se motá ožralá. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Podivný hybrid vykrádající xmeny, heroes, 4400... a všechny filmy s mutanty resp. "nějak" nadanými lidmi. Chris Evans nechává průměrný výkon a jeho postava je hrozně zaostalá (v podstatě nic moc neumí). Dakota fanning tady nezachraňuje nic ani opilá, ale bod pro autory. Camilla Belle má pěkný obličej, ale to je bohužel opravdu vše. Někdo viditelně našel nepoužitý scénář na nějakou novou ságu/seriál a pokusil se o přenést do filmu pomocí pestrobarevných obrazů HK a chvílemi silné infantilních záběrů (křiklouni hadr). Celé to mělo šanci, úvod působí fajn, ale vše je až příliš moc "předpovězené" (mimochodem nesmyslně:))) a hraje si to s myšlenkami a mytologií na několik dalších dílů, které nebudou. Ústřel, který mohl být mnohem lepší.... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (14)

  • Aby se štáb vypořádal s neustálým ruchem Hong Kongu, natáčela se většina scén na první pokus, kamery byly schovány v autech a točilo se skrze díry ve zdech. (HellFire)
  • Růžové melíry, které měla Cassie ve vlasech, byly nápadem její představitelky Dakoty Fanning. (zajda404)

Související novinky

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Režisér Sherlocka cestuje časem

Režisér Sherlocka cestuje časem

15.08.2010

Paul McGuigan (foto) svými prvními filmy (u nás známe hlavně Nabít a zabít) sice zaujal, ale velkou díru do světa neudělal. Push vyloženě zklamalo. Za zářivý comeback však můžeme považovat režii dvou… (více)

Filmové kočky: Nová generace

Filmové kočky: Nová generace

27.01.2009

Jen předevčírem jsme psali o možné trojce Charlieho andílků, ve které by Drew, Cameron a Lucy dostaly mladší posilu. Už se i ví, kdo by to měl být – o filmovou kariéru se pokoušející Rihanna. A to… (více)

Bourne potkává X-Men

Bourne potkává X-Men

16.06.2008

Tak by se dal zjednodušeně popsat sci-fi thriller Push, který právě natáčí Paul McGuigan (Nabít a zabít). Odehrává se v tajném světě psychické špionáže. Chris Evans hraje mladíka Nicka, jehož otec… (více)

Reklama

Reklama