Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (148)

papaJA21 odpad!

všechny recenze uživatele

Film na motivy okolností zmizení Kathie Durst, manželky Roberta A. Dursta, syna významného developera v New Yorku. Ze zmizení Kathie a následně dalších dvou osob je podezřelí Kathiín manžel, ve filmu pod jménem David Marks. Proč si režiser vybral zrovna toto téma když vražd a zmizení vlivných osob po světě jsou tucty? Nejspíš proto že Robert Durst se skrýval určitý čas před zákonem jako němá žena. Bohužel dále není na případu nic až tak moc zajimavého. A film na tom není o moc lépe. Naopak je to dost katastrofa, počínaje neskutečně pitomým scénářem, který dokázal udělat z milého manžílka krvelačnou bestii během kratičkého náhodného rozhovoru Davida se svou, kde se vzala tu se vzala, starou kamarádkou. Konče nevyrovnanými hereckými výkony, trapnými převleky, ještě horšími maskami a nejotřesnější stylizací 80. let. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Film All Good Things popisuje výklad skutečných událostí z let 1971-2003. Pojednává o klíčových momentech, které předcházeli zmizení "Katie Marks" v roce 1982 a tomu, co následovalo. Katie, hraná Kirsten Dunst, se vlivem manželství s "Davidem Marksem" (Ryan Gosling), mění z mladé dívky se zářivou budoucností v trosku, která naprosto zbytečně prodělala potrat a onu zářnou budoucnost jí nezajistilo ani přijetí na medicínu. All Good Things je syrové, realistické, nepříjemné drama s vynikajícími hereckými výkony. Hlavní dvojici skvěle sekunduje veterán Frank Langella. Jako jediný problém bych viděla samotný název filmu, který primárně odkazuje pouze k dějové marginálii obchodu se zdravou výživou. Jinak v kontextu filmografie Kirsten Dunst navazuje na obdobně existenciální dramata, jako byly v minulosti Muž, který zabil, Těhotná v patnácti nebo Matka noc. Toť vše. Kirsten se tímto filmem vrátila do hry a plynule navázala v Melancholii, aby oslnila na vyšších a vyšších metách. A to se jí daří. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pozor, možný spoiler ! : Chlapíkovi od smrti svojej máti jebe v palici, chová sa ako kokot, jeho žena to nevydrží, zmizne , navždy ( na konci sa ani nedozviete prečo, začo, kde a načo ??! ) , bla bla bla, ble ble ble,no a kedˇ konečne potom príde ten koniec, zistíte, že vlastne sa nič prevratné nestalo, len oni z toho urobili bu bu bu ! P.S.Jednu hviezdičku udeľujem za herecké výkony. ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Velmi zdařilé zpracování jednoho podivného příběhu. Spoiler: Zajímalo by mě jen, co na tenhle film řekne dosud žijící Marks, který ač nebyl oficiálně obviněn, tak je ve filmu jasně vinnen. Konec spoileru. Ryan Gosling je fakt hodně zvláštní herec, postavy sociopatů zvládá opravdu na jedničku a i zde tomu není jinak. Kirsten taktéž výborná a dokonce i samotný Langella budí respekt. Za mě čtyři hvězdy neb jsem od filmu nemohl odtrhnou oči a napjatě jsem očekával finále, které sice nebylo úpně strhující, ale nedá se říct, že by zklamalo, spíše solidní nadprůměr. ()

jablko9 

všechny recenze uživatele

Jak se tak dívám tak tento film se lidem moc nelíbí, ale mě osobně mě velice zaujal. Tento příběh je pro mě velice emotivní a ukazuje nám příběh inspirovaný pravdivou událostí, o které si můžeme představit, jak to asi ve skutečnosti dopadlo, i když to asi všichni víme. Kirsten Dunst roli Katie ztvárnila věrohodně stejně jako Ryan Gosling, který se stává velice dobrým umělcem. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Kirsten Dunst zde hraje postavu Katie Marksové, jež je založena na osobě Kathleen Dunstové. (Karlos80)
  • V show Jimmyho Fallona prozradila Kirsten Dunstová, že osoba, na níž je založena postava Davida Markse, se přijela podívat na plac a z povzdálí sledovala natáčení. (Geriel)

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama