Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři se rozhodnou unést dceru jednoho zazobaného chlápka. Avšak vše se (jako obvykle) zamotá a bratři nedostanou ani korunu a ocitnou se v pěkném maléru. Chatka, ve které ukrývají unesenou, je odříznutá od civilizace, navíc mají v patách gangstery, ti je mají za úkol zlikvidovat a dovézt dívku do bezpečí. A tak jim nezbývá nic jiného, než se dát na útěk. K jejich smůle naráž na opuštěné stavení, ve kterém je čekají větší hrůzy, než si kdo z nich dokáže představit. (Ssimca)

(více)

Recenze (111)

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi vydarená hororová komédia, kde prevažuje skôr tá vtipná stránka, aj keď ani na nedostatok krvi sa tu určite nedá sťažovať. Jednoducho je tu toľko čierneho, situačného a satirického humoru, že zatieni všetko ostatné, čo by snáď ešte snímok mohol ponúknuť. Tak komicky roztomilo tupú bandu zločincov pravdepodobne už v žiadnom inom filme neuvidíte. Ich hlúposť je základom väčšiny komických situácií a v spojení s thrillerovými, prípadne hororovými prvkami to funguje ako mašina na smiech. U mňa veľká spokojnosť. Rozhodne odporúčam nielen hororovým fanúšikom. 85/100 ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Sama jsem překvapená tím, jak dobře mi to sedlo, jedná se totiž o velmi zvláštní věcičku, je plná paradoxů, tedy ze všeho nejvíc je nechutně zábavná (např. práce s lopatou), hloupě vtipná (blbové unesou bloncku), únosci jsou v podstatě pasivní a unesená je agresivní a velmi sprostá, no a ze závěrečného masakru na farmě jsem si odnesla jedno ponaučení, jakmile si někde v budoucnu přečtu ceduli „nevstupovat“, rozhodně tam nepolezu přes plot.. ()

Reklama

wampire23 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavný mix suchej anglickej komédie a krvavého slasheru. V niektorých ohľadoch podobné s filmom ,,Od súmraku do úsvitu" (najmä tie dve úplne rozdielne poňaté polovice). Ale Andy Serkis je ešte stále vo forme a dokáže utiahnuť film svojimi hláškami aj sám. Škoda toho pomalšieho úvodu. Mimochodom na Georgiu sa naozaj dobre pozerá:D. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal, že to bude ještě o něco zábavnější, trochu styl "Tucker a Dale vs. Zlo", ale přesto jsou zde scény, které krásně staví na hlavu slasher jako jeden z nejzprofanovanějších hororových žánrů. Navíc je to úžasně drsné a je zde gore, za které by se nemusel stydět žádný hororový snímek. Zábava, ale mohlo by to být ještě lepší. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne bavilo...pravá britská komedie s typickým britských suchým černočerným humorem. A. Serkis si bohužel vybral za parťáka pro zločin svého uťáplého a uřvaného bratra. K jeho smůle se ani J. Ellison (to je tělo!)nechová jako standardní oběť únosu a tak je zaděláno na hromadu problémů a 'komických' situací. Do všeho se pak přidá tajemná postava na nedalekém statku... Pro mne zábavná záležitost za 3* ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna potitulková scéna. (Yoshimitsu)

Související novinky

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Reklama

Reklama