Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři se rozhodnou unést dceru jednoho zazobaného chlápka. Avšak vše se (jako obvykle) zamotá a bratři nedostanou ani korunu a ocitnou se v pěkném maléru. Chatka, ve které ukrývají unesenou, je odříznutá od civilizace, navíc mají v patách gangstery, ti je mají za úkol zlikvidovat a dovézt dívku do bezpečí. A tak jim nezbývá nic jiného, než se dát na útěk. K jejich smůle naráž na opuštěné stavení, ve kterém je čekají větší hrůzy, než si kdo z nich dokáže představit. (Ssimca)

(více)

Recenze (111)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Sama jsem překvapená tím, jak dobře mi to sedlo, jedná se totiž o velmi zvláštní věcičku, je plná paradoxů, tedy ze všeho nejvíc je nechutně zábavná (např. práce s lopatou), hloupě vtipná (blbové unesou bloncku), únosci jsou v podstatě pasivní a unesená je agresivní a velmi sprostá, no a ze závěrečného masakru na farmě jsem si odnesla jedno ponaučení, jakmile si někde v budoucnu přečtu ceduli „nevstupovat“, rozhodně tam nepolezu přes plot.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělej horor, kterej v sobě skloubil thriller o únosu, horor se zdegenerovaným řezníkem a britskou černohumornou komedii. Fakt výborná zábava, pořád se tam něco děje, v první půli je to spíš taková komedie, kdy tam Sarkis a Shearsmith pořád něco kazí, až mi bylo skoro trapně za ně, jak jim to furt nejde a nejde a když tam ještě následně vlítnul Andrew, tak to byl dvojitej kurvící masakr, ten snad neudělal vůbec nic správně, druhá půlka je zase hororová, spousta krve, gore efektů, skvělý originální zabíjení, hlavně ta lopata na tu blondýnu byla naprosto brutální a totálně skvěle sednoucí a celkově to byla krvavá jízda. Krom toho se tady ukázalo, že je velká škoda, že Andy Sarkis moc nehraje, protože tady je fakt úžasnej ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Prvých zhruba 50 minút bolo neuveriteľne slabých. Z nudy ma občas vytrhol nejaký ten podarený vtip, ale tých nebolo veľa, takže ma úvod sklamal. V momente keď film prešiel z roviny komédie do roviny horroru bolo to o niečo lepšie. A dokonca som sa aj bavil :) Film to teda nieje zlý, ale je to priemer. 55 % ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

První půlka vypadá jak klasickej film s existencema, kteří svou blbostí zhatí plán na lehce vydělaný prachy (část vesměs komediální). To se však neočekávaně změní s druhou polovinou, která film promění v survival horor (a místy se opravdu lze chvíli bát). Připomnělo mi to podobnej britskej vyvražďovací film z lesů Izolace, která ale byla přece jen trošku lepší. Tady ale zase zářil Andy Serkis. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jestli mě to mělo pobavit,...tak se tvůrcům zadařilo. Po střízlivém začátku, kdy jsem od toho moc neočekával, se toho začlo dít obstojně hodně. Sice je takových filmů požehnaně, i kvalitnějších asi, ale peprný britský humor tomu opět dodal šťávu. Až sem chvilkama očekával nášup Simona Pegga . PS: Kdo říká že je škoda absence Bossa nevěstince, nechť sjede opět záverečné titulky:) 75% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna potitulková scéna. (Yoshimitsu)

Související novinky

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Reklama

Reklama