Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři se rozhodnou unést dceru jednoho zazobaného chlápka. Avšak vše se (jako obvykle) zamotá a bratři nedostanou ani korunu a ocitnou se v pěkném maléru. Chatka, ve které ukrývají unesenou, je odříznutá od civilizace, navíc mají v patách gangstery, ti je mají za úkol zlikvidovat a dovézt dívku do bezpečí. A tak jim nezbývá nic jiného, než se dát na útěk. K jejich smůle naráž na opuštěné stavení, ve kterém je čekají větší hrůzy, než si kdo z nich dokáže představit. (Ssimca)

(více)

Recenze (111)

Shit 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělej horor, kterej v sobě skloubil thriller o únosu, horor se zdegenerovaným řezníkem a britskou černohumornou komedii. Fakt výborná zábava, pořád se tam něco děje, v první půli je to spíš taková komedie, kdy tam Sarkis a Shearsmith pořád něco kazí, až mi bylo skoro trapně za ně, jak jim to furt nejde a nejde a když tam ještě následně vlítnul Andrew, tak to byl dvojitej kurvící masakr, ten snad neudělal vůbec nic správně, druhá půlka je zase hororová, spousta krve, gore efektů, skvělý originální zabíjení, hlavně ta lopata na tu blondýnu byla naprosto brutální a totálně skvěle sednoucí a celkově to byla krvavá jízda. Krom toho se tady ukázalo, že je velká škoda, že Andy Sarkis moc nehraje, protože tady je fakt úžasnej ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Prvých zhruba 50 minút bolo neuveriteľne slabých. Z nudy ma občas vytrhol nejaký ten podarený vtip, ale tých nebolo veľa, takže ma úvod sklamal. V momente keď film prešiel z roviny komédie do roviny horroru bolo to o niečo lepšie. A dokonca som sa aj bavil :) Film to teda nieje zlý, ale je to priemer. 55 % ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Rock'N Rolla,Texaský Masakr Motorovou Pilou,Poslední Dům Na Levo,Gauneři,Predátor,Sbal Prachy a Vypadni.....tak přesně mix těhle všech filmů a spousty dalších je Cottage :-D Začátek filmů vás exceletně baví ten pravý Britský humor a Andy Serkis vás zásobuje jednou príma hláškou za druhou a vy se krásně bavíte u černo humorné Anglické kriminálky.Třičtvrtě hodiny vám režisér servíruje jeden žánr a vy si pořád nejistě říkate...sakra vždyť to má být horor ne?Bum a najednou lítáte ve směsi humoru,napětí,krve,krve,víc krve,humoru,napětí a zase krve,načež už téměř zničení přívalem šílených kombinací vyprsknete vše co máte v hubě při jasné scénce z Predátora (boží scénka).Film téměř nemá hluché místo a pořád je čemu se smát,divit nebo se bát.Zajímavý pokus ze kterého je cítit poctivá anglická práce smíchána s americkou hororovou stránkou okořeněná o poctivé experimentování s žánrem a jako bonus vtipné dialogy,dobré herecké výkony a nádherné kulaťoučké 4řky :-) Bavil jsem se jak cip 80%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Horrorové komedie i horrorové parodie můžu a tuhle rozhodně řadím k těm lepším. Ale stejně jsem z výsledku trochu rozpačitý a divácky ukojený tak nějak jenom napůl. S tímhle skvělým námětem šlo totiž rozehrát ještě mnohem nápaditější, vrstevnatější, bizarnější, krvavější, tedy vtipnější podívanou. Ze začátku jsem měl dlouho pocit, že se k něčemu schyluje, že to nejlepší teprve začne, že se děj každou chvíli nějak pořádně rozjede. Ale nedělo se stále nic velkého, naopak mě přestávala bavit do absurdních rozměrů nadsazovaná a zveličovaná pitomost všech zúčastněných únosců. A zajímavý okamžik s divnými vesničany u telefonní budky vyšumí do ztracena a ukáže se být jen slepou dějovou větví. A když pak konečně dojde na nějaké to gore a mutanta, film už se pomalu chýlí ke konci a stále to jaksi není úplně stoprocentně ono, i když jsem se několikrát od srdce zasmál a některé detaily mě dobře pobavily. Nevím, možná jsem příliš přemlsaný prvoligovými špeky typu Cabin in the Woods, ale z tohohle filmu jsem měl dojem jakési poloamatérské polovičatosti, scénáristické nedotaženosti. Každopádně ale díky moc za tip, Padmé, ztráta času to rozhodně nebyla! ;) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chacha - ani chviličku jsem se nenudil. Ulítlá dvojice zloduchů, neskutečně vnadná a neskutečně sprostá Jennifer Ellison, dvojice asijských zabijáků, vraždící "texaské" monstrum a černý humor made in England. To se mi prostě líbit muselo. Zejména Jennifer mě dostávala pokaždý, když otevřelea zobák. Tohle se Ostrovanům povedlo. 80% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna potitulková scéna. (Yoshimitsu)

Související novinky

Nemrtvý, kam se podíváš

Nemrtvý, kam se podíváš

08.10.2008

Chodící shnilotiny jsou pořád v kurzu. Máme pro vás tři projekty, které se zombíky jen hemží. Táta Romero chystá další mozkově-střevní hostinu, Woody Harrelson se musí probojovat skrz Zombieland a 28… (více)

Reklama

Reklama