Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jízdenka vlakem kdesi na východ s vyvrhnutím inclusive. Banda amerických zápasníků (vybraných jako noty na buben) dostává těžkým způsobem na prdel, protože bohužel sedli na vlak, který náhodou slouží jako zásobárna nedobrovolných dárců orgánů. Ne příliš originální nebo bystré, brutální, krátké...průměrná řezničina, která při zabíjení času neurazí, ale moc od toho nečekejte. Co se týče vlaků nebo metra, jsou určitě lepší kusy. 55% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Okrem klasických predsudok neonacistov zo spojených štátov o situácii vo Východnej Európe sa dočkáme relatívne zaujímavého príbehu v štýle Hory majú oči, Pach krvi či Deliverance. Cieľom vrahov však tentokrát je obchod s ľudskými orgánmi. Na porovnanie budem musieť pozrieť aj pôvodnú verziu, táto sa dala pozrieť, sú podstatne horšie hororoy (napríklad víťazstvo papučoovej). ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Horor, který se odehrává z velké části ve vlaku, nečkaně, kdy mladí sportovci Amíci jedou z turnaje někde ve Východní Evropě do Oděsy. Netuší ale, že ve vlaku, do kterého nastoupili, jsou i ti zlí, kteří obchodují z krví. roztáčí se tak kolotoč situací, které jsou místy až nechutné. On to ani tak není horor, při kterém jsem se děsil. Je to spíš hodně brutální krvák, kde si tvůrci nebrali servítky z žádnou cenzurou. Prostě natvrdo bylo vidět všechno to svinstvo. A někdy se mi až dělalo blbě z toho, co jsem tam viděl. Je to jen další tuctovej film, kterej mi ale nepřišel jako uplná sračka. Dalo se na to koukat. A jedna věc se mi tady strašně líbíla a zároveň naháněla hrůzu. Je to možná jedna z nejděsivějších scén, co jsem viděl. A to byl ten hořící jedoucí vlak. To vypadalo velmi dobře a měl jsem z toho mrazení. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Krv, rezanie,kliešte,skalpel,krv...už ma to pomaly prestáva baviť. Nikdy som nemal problém s podobnými zhovadilosťami, ale čo je moc to je moc. Príbeh úplne bez nápadu, predvídateľný bez akejkoľvek prekvapivej scény a s tupým rozmýšľaním hlavných hrdinov. Nič nové...V niektorých podobných filmoch som sa snažil vytvoriť nejaký "vzťah" k hlavným hrdinom, ale tu sa to fakt nedalo. A za to môže aj Thora Birch ,ktorú považujem za jednu z najnesympatickejších herečiek aké Hollywood splodil... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Poměrně bezzubý 'trainsploitation' horor, nejblíže má skutečně asi k HOSTELu - který je ovšem mnohem zábavnější. Část týmu amerických zápasníků a zápasnic se zdrží a nastoupí až do vlaku, ze kterého je úniku leda tak po částech... Po cestě do Oděsy bude spousta času poznat spolucestující zlořády - doktorku, průvodčího, řezníka a dva vidláky. Je to velký průměr bez nějakého většího spádu. Jelikož mám podobných filmů nakoukaných řadu (ale snad i kdybych neměl), vůbec ničím mě to nezaujalo. Hlavní hrdinka byla zajímavá na pohled a řezník měl taky charisma, ale to je tak asi vše. Hrůza to není, prostě jen polozáživná naředěná 'drsňárna' - (ne)berte. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)

Reklama

Reklama