Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Tereza666 

všechny recenze uživatele

Do háje, já už nikdy nesednu do vlaku. Když ne film PŮLNOČNÍ VLAK, tak Train. Film byl skvělý, brutalní. Jediné co mě štvalo byla hrozná Thora Birch, kterou prostě nemůžu vystát. Přišlo mě jako by jí ta role vůbec nebavila. Ale co se týče brutálních scén..Ty byly skvělé. Perfektní horor. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

Takove transplatacni oddeleni na kolejich.Nastesti se to neodehrava uz na slovensku,ale v pomerne vetsi vychodoevropske divocine.Krvave zabery na velmi slusne urovni,jinak bych rekl ze rozpocet nedosal na nejak kvalitni herce a tvurce.Ale jako takova rychlezapomenutelna vyvrazdovacka ,na jedno zkouknuti to neni zle. ()

Reklama

kombajn 

všechny recenze uživatele

PLUS: brutalita, MINUS: scénář, dialogy, chování postav... Po většinu času si jen člověk myslí WTF. Bohužel, protože jinak jsou krvavé části dostatečně nechutné, ale film je totálně předvídatelný (kromě mnoha momentů, kdy by člověk čekal, že se družstvo zápasníků bude umět prát), zkrátka ZLO. MÁSLO. Doporučuji se vyhnout tomuto filmu... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Peňazí nemali veľa, tak ich väčšinu dali na brutálne scény. Rozumný krok. Bohužiaľ si to odniesol zbytok filmu. Herci ani príbeh už žiadnu dieru do sveta neurobili. To že sa na tento film dala nalákať Thora Birch, je škoda. Americkú krásu človek natočí raz za život a vo väčšine prípadov z tým aj celý život musí vystačiť. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Místy na mě šlo spaní. Je to hrozně nudný film s dost nepravděpodobným scénářem. Američané přišli s hororem, který shodí další evropský stát. Tentokrát Ukrajinu. Myslím, že jsem dokonce pár vražd zaspal, protože umírající nekřičeli dostatečně hlasitě. Jen tak dodatkem bych dodal, že takhle ošklivou hlavní hrdinku už jsem v hororu neviděl docela dlouho. Celý film považuji za nedomyšlený a odfláknutý. Totálně jsem zde postrádal jakýkoliv náznak atomosféry. Navíc je zde plno zvláštních zvratů. Mně se to prostě nelíbilo, a to tak že vůbec. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)

Reklama

Reklama