Reklama

Reklama

Síla pomsty

  • Česko Pomsta (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bývalého agenta vojenskej rozviedky povolajú do služby, keď jeho najlepšieho priateľa, politika Larryho Richarda, prepadla a takmer zabila skupina militantných rasistov The Pentagle. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

anderson 

všechny recenze uživatele

NOVA = 24.1.2001 (premiéra s novým dabingom) - réžia českého znenia (NOVA 2001) = Július Matula, Dudikoffa dabuje Roman Hájek, J. P. Ryana dabuje Jan Přeučil + MARKÍZA = 13.3.2009 (premiéra so slovenským dabingom), Dudikoffa dabuje Tomáš Maštalír - Najlepší surviving movie a najlepší Dudikoffov film vôbec. Štýlové masky zabijakov (najmä ten ninja je cool), priamočiary príbeh, dokonca sociálno-kritický podtón (odsúdenie fašistických a rasistických tendencií). A koniec bez klasického happyendu. Vďaka Firstenberg ! Na pirátskych kazetách z NSR pod názvom NIGHT HUNTER. (20.10.2004) ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Tákže bijáků o lovech na lidi bylo dost, ale upřímně řečeno všechny, které si pamatuju byli z pozdějšího data než tento (hra o přežití, živý terč, jeden díl odpadlíka), takže první plus. Když pominu to, že trojka Michael, Steve a Sam za podpory Menahema a Yorama je mi ve své 80´s inkarnaci mimořádně sympatická, tak musím ocenit vzletnou výpravu (karneval v New Orleans, honičky, mejdan v bažinách), dobrou kameru, dynamickou syntezátorovou muziku (na tohle mě vždycky dostanou) a také na místo a datum výroby velmi slušnou nekorektnost (spočívající zejména v četnosti a způsobu umírání hlavních postav včetně dětí a rasistických teorií a hlášek od slušných jižanských chlapců). Závěrečný souboj a otevřený konec s malým tajemstvím můj dojem ještě umocnily. Velmi povedené, hoši, díky za to. ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice nostalgická záležitost, kterou si pamatuji ještě z VHSek dabovanou jedním hlasem takového divného pána... Tehdy, bylo mi snad sedm osm, jsem se těch gentlemanů v maskách nahánějících v bažině své kořisti, docela bál. Teď po letech: příběhově i akcí velice solidní béčko a Dudikoff je prostě sympaťák. ()

humanbeing 

všechny recenze uživatele

Při sledování Avenging Force jsem měl dojem, že inspiroval nejednu videohru. Přestřelky na střechách v přístavišti mi silně připomínaly Uncharted, závěrečné souboje s bossy pak Metal Gear Solid 3. Řemeslně velmi dobře zvládnuté béčko s pořádně drsnými záporáky, které může na světě přemoci pouze Dudikoffův Matt Hunter. Je škoda, že nikdy nevzniklo pokračování. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dva muži prchají močálem a v patách mají zabijáky. Tohle je hon na lidi. Úvodní scéna má drajv stejně jako masakr v průvodu. Organizace Pentagram roztahuje své ostré cípy a každého, kdo se postaví do cesty, zlikviduje. Jsou to v podstatě náckové, co však mylně nazývají Hitlera fašistou. Kapitán Hunter se s nimi musí setkat v lovecké hře na život a na smrt, pokud chce zachránit svoji sestru. Na to, že byl nejlepší z nejlepších, se zas tak dobře nebil, byť nakonec měl vždy navrch... ale chápu, že z něho nechtěli dělat neporazitelného supermana na první dobrou. Močálové lokace jsou skvostné, nechybí automobilové honičky, hudba šlape. Klasické osmdesátkové béčko na silnou trojku. Já mám ale film spojen s dávnou dobou, kdy se na pirátských kazetách šířil pod názvem Lovec (asi proto, že hlavní hrdina se jmenuje Hunter). A jelikož Dudikoff mi z hlavy vypadl, dlouho jsem film nemohl najít. Za nostalgii hvězda navíc, i když jsem si film kupodivu znovu užil, a tak bych se k ní možná i proto přiklonil. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Počas útoku na sprievod bojuje Larry (Steve James) s útočníkom, ktorému v prestrihoch mizne a znovu sa objavuje fialová polokošeľa. (johnsnow)
  • Chuck Norris se původně měl vrátit opět k hlavní roli Matta Huntera, ale bohužel už předem podepsal smlouvu k jinému filmu Delta Force, také od společnosti Cannon. Izraelští producenti se tedy rozhodli obsadit do hlavní role Michaela Dudikoffa a to na základě úspěchu filmu Americký ninja, který ho proslavil. (tequilla)

Reklama

Reklama