Reklama

Reklama

Bylo, nebylo, ale klidně mohlo být... Proč se pořád držet knížek? Karcoolka je dnes slušná puberťačka, není to žádná slečinka, vždyť právě dokončila svůj bojový výcvik. Babička už dávno nesedí doma a neplete čepice – v zimě brázdí sjezdovky, v létě nějaký ten seskokový adrenalin. Jen si občas ujede na pořádném pečení. No a vlk? Žijeme přeci v civilizované době. Investigativní reportér s všeobecným rozhledem. Tato elitní zásahová jednotka se vydává na nebezpečnou misi. Záchrana Jeníčka a Mařenky, kteří byli uneseni za záhadných okolností, nebude snadná. Karcoolka a její tým musí nasadit všechny své trumfy, aby uspěli. Cool mise začíná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 1

Recenze (70)

Mikeel 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u prvního dílu, pro grafické stránce příšerné, po obsahové docela vtipné. Na co však tvůrci vsadili, to se příliš nepovedlo. Chtěli vytáhnout osvědčená esa, jako byl zpívající kozel. Bohužel ten mi v tomhle díle spíš vadil. Jinak tu je spousta skvělých nápadů, Jeníček s Mařenkou byli opravdu zákeřní padouši. Avšak nic překvapujícího tu není. V prvním díle jste se zasmáli, když jste se dozvěděli, co je babička zač, když jste viděli slavnou scénu "A babičko, proč máš tak velké..." zparodovanou atd. Druhý díl už na to jen nastavuje, a proto se tomu už zřejmě nezasmějete tolik, jako u jedničky, což je škoda. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Vizuálna stránka samozrejme zaspala dobu o pekných pár rokov, hádzať však celý film do odpadu len kvôli tomu je prehnané. O to viac, keď v rámci rovnakého roka vyhrala Oscara za najlepší film čiernobiela, nemá snímka. Dej taktiež nepatrí medzi silné stránky pokračovania, o ktorého prípadnom vzniku premýšľal po zhliadnutí prvého dielu asi len málokto. Napriek tomu sa však nebojím ani v tomto prípade ísť s hodnotením vysoko, keďže po stránke humoru, gagov a vtipných odkazov na všetko možné i nemožné, druhý nezvyčajný príbeh Červenej Čiapočky opäť zahral presne na moju strunu a dovolím si povedať, že v tomto ohľade dokonca porazil tretie a štvrté pokračovanie omnoho populárnejšieho Shreka. (70%) ()

Reklama

Herráček 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce ubohost, protože už to nemá čím překvapit... Vlk snad zamilovaný do Karkulky? What the fuck?! Babička jako neschopná, ale moudrá vysloužilá agentka, Karkulka jako superschopná a blbá?! Zpívající kozel a kofeinová veverka over the top?! Tohle už není vtipný, to už je trapný... Jediní pořádní jsou tady záporáci... Čarodějka a Hansel and Gretel.... A to ještě taky dost zoufalí... Ach jo... ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Mně se první díl celkem líbil. Dvojka nedosahuje jeho kvalit, ale úplně blbé to taky není. Je tam spousta trapných a blbých pokusů o vtip. Babička je tradičně absolutně nesnesitelná. Na druhou stranu Vlk a Karkulka jsou fakt dobří. Akce byla vymyšlena docela dobře, příběh je tak nějak dobře uhozený. Vadila mi hromada úplně zbytečné němčiny. Je to tak nějak napůl. Trapas a celkem vtipné. Přemýšlel jsem o 2-3*. Takové hodnocení, jako to má, si to asi zaslouží (43% - 08/2012). ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

V podstatě 12 let jsem se na toto pokračování chystal. Od zrušené kino premiéry, kdy po celé ty roky následně u nás film nebyl oficiálně k české lokalizaci k dispozici. Až teď se toho chytnul konečně aspoň Filmbox. No, radši jsem se měl tešit na něco jiného, tohle bylo skoro až utrpení. Úplně zbytečné pokračování. Všechny parodické prvky jsou pryč a příběh je jen klasická dojička jedničky, jen v typickém pokračovacím duchu, kdy je všechno větší, nebezpečnější...Humor bohužel taky odešel někam do jiných animáků. Co se taktéž nepovedlo, je převedení děje do města, naprosto unylého prostředí, bez špetky originality.  Škoda, škoda, tohle nemělo vůbec vzniknout. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Big City se skládá z částí New Yorku, Las Vegas a San Francisca. (kellne)
  • Ačkoliv byl film nadabován v roce 2011 společností Film Europe, která měla zakoupena práva, dosud (2019) nevyšel na žádném nosiči ani nebyl vysílán v TV. Společnost Film Europe totiž od distribuce snímku odstoupila. (Joe16210)

Reklama

Reklama