Reklama

Reklama

Michael Dudikoff zachraňuje viceprezidenta Spojených států z rukou teroristů. Ozbrojená skupina mezinárodních zločinců přepadne chemickou laboratoř a zmocní se velice nebezpečné látky. Poté teroristé unesou letadlo, na jehož palubě je viceprezident Spojených států, a diktují vládě podmínky: pokud nebude propuštěn z vězení jejich kumpán, svrhnou ukradený jed na Los Angeles a zničí veškerý život nejen ve městě, ale i v okruhu dalších tří set kilometrů. FBI proti nim vysílá speciální jednotku, do níž se dobrovolně přihlásil Rick Harding (Michael Dudikoff). Mnoha zásahy zocelený mladý muž má velmi osobní důvod, aby si to s teroristy rozdal – mezi pasažéry uneseného letadla je jeho žena... (Řitka video)

(více)

Recenze (42)

martins 

všechny recenze uživatele

Akční béčko na motivy fimu Boening 747 z roku 1996, začátek solidní, pak však film spadá do podprůměru, hlavně unesení letadla je k smíchu, stejně jako postava víceprezidenta, kterou na palubě chrání pouze tři lidé, u tak důležité osoby bych předpokládal větší ochranku. Chartný děj, film se dá zkouknout, ale žádný větší dojem nezanechá. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Pamätám si, že posledný film s Dudikoffom bola volovina a on tam hral pakokota, tak som si dal pauzu od jeho filmov a bola to silno dlhá pauza. teraz som sa vrátil a hoci je tento film nič extra, stále má isté aspekty fajn zábavy a hoci akcia je 5-korunová, záporák nič moc, vykráda sa tu niekoľko filmov (menovať ich nejdem stačí prepátrať komentáre) tak v rámci Dudikofovín ide o vcelku v pohode film za 3*. ()

Reklama

solver 

všechny recenze uživatele

Rok po natočení Skály a Boeingu 747 v ohrožení někoho zasvrbělo a natočil remake. Dudi vzal nejspíš ty samé Russelovo brejle z rekvizitárny a s výrazem intelektuála, Nicolasovo injekcí a čtvrtým danem z jiu-jitsu, šel do akce s uřvaným poručíkem, který si zakládal na tom, aby jeho lidi věděli do kolika let se počůrával. Jelikož jsme všichni věděli, jak to dopadne, překvapilo nás jen málo. Např. že s tím placebem šel odklidit zvracejícího pilota a v pohodě přistál - to měkkejš Nicolas se sotva válel a zažehnul zelenou světlici. Holt VX bylo asi trochu víc biohazard. Pak mě zajímalo, co mu to vlastně chtěla ta jeho říct - tipoval jsem to na rozvod, protože Dudi se nechtěl množit, asi ještě neměl vyděláno dost dolarů - ale vlastně mu šla říct, že mu podjely nohy. Doktor se zkrátka nejistil antikoncepčně a výmluva na to, že do toho zlého světa nechce přivést potomka, se nekonala. Mému oku nemohla uniknout sadistická pravá ruka hlavního zloducha (Die Hard III), a úlisný reportér (Die Hard), zkrátka vykrádačka a mix toho, co bylo do té doby natočeno :-) ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Naprosto v klidu koukatelný béčko o únosu letadla. Že by to byla úplná kopie Boeingu 747 s Rusellem se říct nedá, ale netvrdím, že tam nejsou podobnosti. Ale mne osobně to absolutně nepohoršovalo, naopak to dobře odsýpalo a bylo to fajn. Nějaké totál blbý dialogy se nekonaly, jen občas drsňácký herci, ale to je normální u takových filmů. A Norton byl dobrej záporák. Náhodou jsem si film fakt užil a byla to pohodovka u které se dá v klidu vypnout mozek a odpočívat. Pro takové chvíle je film ideální. ()

AfroCmx odpad!

všechny recenze uživatele

Ješte půl hodiny po omylném dokoukání celého filmu zůstávám s otevřenou pusou civět na gauči a nepřestávám se divit tomu co jsem to sakra viděl. Moje odumřelé mozkové buńky mi už nikdo nevrátí a krvacející oči budu mít do rána. Když už jsem myslel že me v poslední minutě filmu nic nepřekvapí, hrdinka filmu stihne prohlásit "iam pregnant". WHAT THE HELL. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení filmu probíhalo v září 1996 v lokalitě Los Angeles (Kalifornie, USA). (GASTON73)

Reklama

Reklama