Deadwater

Horor / Thriller

USA, 2008, 90 min

Roel Reiné

• J*A*S*M

Podprůměrné béčko, jehož sledování vám sice nijak neublíží, ale také vám nic nedá. Námět tohoto snímku se až nebezpečně podobá filmu Outpost, který je ale mnohem lepší.(7.5.2008)

• Pumiiix

Nudné, nezáživné, herecky otřesné. Pro ostříleného hororového fanouška naprostá ztráta času.(2.12.2008)

• iolaos

nic pro warriory horrorovych remeslnicin... otresna hudba, ostruzinovy dzem w gore effektech k divakovu znechuceni moc neprida, a do toho vsudepritomna pseudologika US military... tuto lůzu bych nedoporucil do filmoteky ani zarytym odpurcum italskeho horroru let 70 80 !!!(4.8.2008)

• Dubro

Doporučujem pozrieť všetkým úžívateľom , ktorí zhodnotili Loď duchov na 1* a Outpost na 2*.(25.5.2008)

• Freemind

Od první chvíle je Vám jasné, že tohle bude čistokrevná béčková podívaná. Ke konci už ale nával nesmyslů začíná být tak dusivý, že si můžete údivem ukroutit hlavu. No řekněte - znáte něco strašidelnějšího než plukovník SS s barevnými kontaktními čočkami?(23.1.2009)

• t_gon

Velice nízkorozpočtově použijeme Hot klávesy „Ctrl + C“ a „Ctrl + V“ z nedávného Outpostu, klaustrofobický bunkr nahradíme válečnou lodí, jež vyrazila z Iráku a v úvodu necháme vybít posádku. Pak starý pard Lance diriguje „spešl junit“, jež vyrazí vypátrat tajemství masakru. Přitom se střetnou s podobným experimentem jako britští žoldáci a v tomto velice špatném kousku dostanou do jednoho po 90 minutách na budku. Klasický „průměr“ podobných hororových flusů mířících na placky. Nic víc, nic míň…(14.4.2008)

• Teardown

Začátek vypadal hodně slibně. Mrtvoly naskládané pěkně do tvaru svastiky, série záhadných úmrtí a utéci není kam. Všude totiž samá voda. Bohužel zde taky mé nadšení skončilo, protože zbytek filmu mi připomínal seriál JAG. A to i atmosférou, která se utopila dřív než než je zdrávo. Místy chaotické a do toho pitomá kamera, která při akci házela ze strany na stranu, tudíž jsem kolikrát nevěděl co se vlasně děje. A závěr mě zklamal snad nejvíce. Celkově musím hodnotit jako podprůměrnou záležitost. Takže snad se dočkám příště.(24.7.2008)

Na válečné lodi u iráckých břehů straší duch německýho důstojníka z druhý světový. Už to samo o sobě zní jako blbost. Byl jsem ale příjemně překvapený. Lance Henriksen patří mezi herc, které mám hodně v oblibě a jeho charizma a příjemný hlas je jedním z kladů filmu. Dokonce i napětí je dost a jelikož hooodně dlouho vůbec nikdo netuší, co se vlastně stalo a děje, tak to nechává napnutý i vás. Konec je sice naprosto nezvládnutej a akční scény jsou vyloženě špatně natočený, ale hororová atmosféra je slušná.(11.9.2009)

• mala_kea

Podle mě docela zdařilý kousek, neboť se jednalo o "novodobý" horor, takže když si v tom divák najde sympatie, rozhodně ho to nenudí.Jen ten střih by mohl být trochu lepší(27.8.2009)

• helraiser

Tak takhle teda ne, to by opravdu nešlo a přitom jsem se na to opravdu těšil. Proti tomuhle je loď duchů veledílo. Bohužel dost podprůměrné béčko a k tomu ta příšerná přeamerikanace army, což už nemusím vůbec. Mělo to opravdu potenciál, ale pěkně to zazdili. Tohle rozhodně nedoporučuju.(4.7.2011)