Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při loupeži na venkovské poště je zabit policista. Je to citlivá záležitost, proto je povolána pražská kriminálka, aby případ vyšetřila. Spolupráce s místními policisty ale vázne, protože ti jsou, jako ostatně celé městečko, přesvědčení, že loupežnou vraždu spáchal už jednou odsouzený David Sýkora, kterého nedávno pustili z vězení. Vyšetřování ale ukáže, že šlo o léčku, kterou na něj někdo nastražil... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Unhošti se každý zná s každým, jsou navzájem příbuzní a a když jeden o druhém řekne že je "vůl", třetí mu dá "na hubu", protože je to jeho švagr. Nebo tak nějak. V této epizodě šlo dokonce o loupežnou vraždu. Přestože vesničtí "burani" se chovali opravdu dost hloupě, místní myslivecký spolek patřil spíše na divoký západ a kriminalisté z města vše pochopili a lstí vyjasnili, byl tento díl opět zábavný. Snad i díky tomu "venkovskému" prostředí. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní přepadení pošty výtečné, konfrontace pražských kriminalistů s venkovskými policisty také vtipná. Zatím jasně nejlepší díl, i když rozmazaných záběrů na jedoucí Fabie bylo něúrekom. Celkově však musím přiznat, že tento díl měl spád, napětí i slušné rozuzlení. PS: zcela chybí Dvořáková i Frej ()

Zajímavosti (2)

  • Příběh se sice odehrává v české Unhošti, ale filmaři jej natočili z neznámých důvodů až na dalekém Slovensku v Senici. (sator)

Reklama

Reklama