foto

Martina Hudečková

  • nar. 6.2.1964 (52 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dcera divadelního režiséra Václava Hudečka, vystudovala pražskou konzervatoř, poté byla třináct let členkou souboru Divadla Jiřího Wolkera, následně působila v pražské Redutě nebo v divadle Skelet Pavla Trávníčka, hostovala také v Divadle bez zábradlí. Přestože ve svém herectví upřednostňuje komediální žánr, na divadelních prknech vynikla i v dramatech.

V televizi začala hrát Martina Hudečková ještě v době studií, hrála v pohádkách, objevila se také v různých pořadech pro děti. Z roku 1985 pochází její jediná filmová role, a sice v dramatu PODIVNÉ PŘÁTELSTVÍ HERCE JESENIA. Sporadicky se pak Hudečková objevovala nadále v televizi, naposledy jsme ji mohli vidět v seriálu ŠKOLA NA VÝSLUNÍ (2006). Vedle divadla je hlavní doménou Martiny Hudečkové dabing, v němž se časem vypracovala v jednu nejobsazovanějších hereček. Několik let například dabovala jednu z hlavních postav v seriálu Beverly Hills 90210, za zmínku stojí její nadabování Renée Zellweger ve filmu Deník Bridget Jonesové, slyšet jsme ji mohli i v řadě dalších známých filmů, např. Harry Potter, Muži v černém atd.

Pavel "argenson" Vlach

Herecká filmografie

2015 Andílek na nervy
2013 Škoda lásky (TV seriál)
2012 Ententýky (TV seriál)
2011 Čertova nevěsta
2010 Cesty domů (TV seriál)
Cizí příběh (TV film)
Dokonalý svět (TV seriál)
Habermannův mlýn
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2006 Swingtime (TV film)
Škola Na Výsluní (TV seriál)
2005 Pohádka o houslích a viole (TV film)
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
2000 Pra pra pra (TV seriál)
1999 Ctirad a Šárka v Šárce (TV film)
Nedělejte ze mě vola (TV film)
1994 Laskavý divák promine (TV seriál)
1992 Komu šplouchá na maják (TV film)
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
Maigretův první případ (TV film)
O těch Martinových dudách (TV film)
1989 Značka: Na dožití (TV film)
1988 Cirkus Humberto (TV seriál)
Druhý dech (TV seriál)
My se vlka nebojíme (TV film)
Sedm sestřiček (TV film)
1987 Motovidla (TV film)
Pokušení doktora Burdy (TV film)
Už od ráje (TV film)
1986 Grófinka (TV film)
Kouzelná raketa strýčka Jedličky
Spor o bohyni (TV film)
1985 Křídlovka pro Majoránka (TV film)
Podivná přátelství herce Jesenia
Pusu, pusu, pusu! (TV film)
Spící princ (TV film)
Vodník v pivovaře (TV film)
1984 Lupa je tlustý sklo (TV film)
O líné Nitce a prstýnku s rubínem (TV film)
1983 Byt je vykraden, maminko (TV film)
Nevěsta z obrázku (TV film)
Obraz (TV film)
Princezny na trvalou (TV film)
Velká kočičí pohádka (TV film)
1982 Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Zahrada dětí (TV film)
1981 Poručík Petr (TV seriál)
Škola za školou (TV seriál)
1980 Půl domu bez ženicha

TV pořady

2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
Hvězdy na Barrandově (TV pořad)
2014 Vše nejlepší (TV pořad)
2013 Barrandovský Silvestr (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
1999 Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
1992 Kufr (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace