Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

Reverger 

všechny recenze uživatele

Dalo by se to říci i pár slovy. Nač se dlouze rozepisovat. Eddie Murphy je vynikající herec, vážně je, ale bohužel po těch nevděčných rolích, už na to lidi zkrátka zapomínají a neuvědomují si to. Je to tak, ale jak to taky dokázat, když si bereme jednu větší sračku za druhou? Klišé, rádoby komedie, která se i snaží zahrát na city. Bohužel, nic nefunguje tak jak má. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Kde se ztratila ta lehkost a svěžest s Eddiem. Bohužel posledních pár let to za moc nestojí. Ale i tak tato komedie, není úplná katastrofa a dokonce jsem se párkrát zasmál. Dějově nám to fakt nenaplní, od poloviny filmu víme co se stane a nic nás zde opravdu nepřekvapí. Ale budiš na sobotní večer u notasu to celkem šlo průměr. ()

Reklama

JADIM 

všechny recenze uživatele

Šialená komédia postupne sa meniaca na tragickú drámu. Občas som však nechápal Jackovo správanie. Napríklad mohol miesto hádania sa so stromom použiť svoje slová na to, aby svojej žene vysvetlil stromovú problematiku aj s názornou ukážkou opadávania listov, ale namiesto toho spravil zo seba šialenca, čo však filmu iba prídávalo na zábavnosti. Pri tých Eddieho pazvukoch ma niekedy išlo roztrhať. 7,5/10 (Videné v TV, SK dabing) ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné prekvapenie.Dobrý nápad.Eddie bol výborný často som sa na ňom smial.Keď prišlo na tú emotívnu časť tak to malo silné ale aj fakt slabé chvíle.SPOILER:Keď už vyslovil tie posledné slová nemalo to žiadnu úroveň.Proste to len vyslovil a bolo.KONIEC SPOILERU.Ale ako v celku to bolo dobré pre mňa 4* a 70%. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Verbal mě překvapuje.. totální sračce v podobě Die Hard 5 (a není to jediný případ), kdy se z kultu stala směšná sračka, div nepěje ódy a zcela jasně vyhlížející odpočinkovou a nenáročnou komedii hodlá shodit do filmového dna a ještě níž. Irituje mě, když někdo vyzdvihuje nadhled na místech, kde nemá co dělat a v místech, kde je nadhled zapotřebí a očekává se, pro něj nemá pochopení a za každou cenu si hodlá masírovat své kritické chtíče. Osobně Eddieho filmy nijak nesleduji, není to můj šálek kávy, ale toho čokoládovýho sympaťáka mám i tak rád. Naprosto standartní věc, která neurazí, když nečekáte nového Oskara. Po dlouhé době jsem totiž viděl film, kde nelítají končetiny, nestříká krev a humor není fekální. Povedená oddechovka. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)
  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama