Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jo bylo to šílený a zvrácený, ale bohužel jsem po dokoukání necítil naprosto nic. Nebyl jsem nějak zhnusen jen jsem koukal co se tu neustále děje Takže pro mě spíše zklamání. A to jsem pro změnu nečekal nic extra. Navíc některé gore efekty či jiné efekty vypadaly hodně blbě. A to nemluvím o maskách. Další filmy od tohohle režiséra asi vynechám. Jeden jeho film stačí. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

CHTĚLA BYCH SE STÁT POLICISTKOU, JAKO MŮJ TATÍNEK..... /// ,,Ruka“ je policajtka a lovkyně ,,inženýrů“ - nového druhu zločinců. Její umění a jemnou práci s motorovou pilou by obdivovali nejen v Texasu (i když katana je stále jistotou)..... ,,MY CHCEME KREV! HODNĚ KRVE! VÍC!!!“ - asi žadonili nešťastné děti tvůrců tohoto ,,dojemného detektivního“ snímku, ve kterém policie dělá maximum pro blaho občanů. Mrtvoly se vejdou do krabice od (větších) bot, zrak potěší několik ,,fujtablů“ a bránice polechtají hezké reklamy a morbidní písničky. Ale hlavně to však jsou KRVAVÉ LÁZNĚ, ze kterých by měl radost i Dexter. No a co. Nás baví třeba Tucker a Dale, a Japonci zase svůj černej humor utápěj v krvi. Jinak je to samozřejmě hovadina. Jednak ukousnutej ,,pták“ vypadá (určitě) jinak a hlavně – děj jen odvádí pozornost od divných triků a červený barvy. Vážně bych tu nebral vůbec nic (ani krokodýlí tlamu místu vagíny). VÍTEJTE VE SVĚTĚ INŽENÝRŮ! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci se stát inženýrem a nemuset studovat –(ale pozor, už je vás víc!). 2.) Zjistím co mají společný Charles Manson, James Jones a Maria Gonzales. 3.) Dlouho jsem nikoho neviděl letět na bazuce. 4.) Chci vidět největšího čuráka na světě (nelekej se, jednání z parlamentu vysílá čt24!). /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nakonec se nejedná o takový zázrak, jak jsem myslel. Každopádně je to ultrakrvavé, cyberpunkové, fetišistické a neuvěřitelně bizardní splatter dílo. Tvůrčí tým se snažil, a skutečně se mu to povedlo, narvat do filmu snad všechna klasická japonská horrorová, explotation, samurajská, akční a cyberpunková témata. Takže se zde setkáme se scénami jako vystřiženými z klasik 70. let typu Lady Snowblood 1 (1973) a 2 (1974), dále klasického Tetsua (1988) a 964 Pinocchia (1991) až po různé klasické splatterové prvky, stříkance krve, rozšmelcovaná těla atd. Film do poloviny nemá ani výrazné tempo ani nějaký konkrétní děj, druhá část se pak zvrtne v ultrabrutální akční řežbu, která bohužel trpí špatnými a trapnými triky. Filmaři se také snažili o humor, zejména ve stylu Verhoevena či Fukasakova Battle Royale (2000), tedy neustálé brutální reklamy a spoty v TV, jak pro děti, tak celé rodiny apod. Jak vidíte, výše zmíněný výčet filmů a témat, která se v tomto filmu objevuje je tak vysoký, že člověk moc nechápe, co a jak z toho má vnímat... Prostě někdy méně znamená více a "Jak s pejskem a kočičkou vařili dort..." Každopádně - krásná hlavní herečka a perfektní hudební motiv! ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Není to film bez chyb, ale celé je to takový masakr (doslova), že nad nimi člověk velkoryse mávne cizí uťatou Rukou. Ruka je mimochodem rozkošná, reklamy na zaručeně kawaii podřezávací nožíky, dálkové popravy a chrabře vraždící policii (až mě napadá něco o demaskované tváři pomahačů a chráničů, heh) taktéž, i jiných zábavně úchylných nápadů je tu přehršel a krev stříká opravdu mnoha proudy, co si přát víc? ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Pro mě hrozně rozporuplný film. Docela dost skvělých nápadů, ale i docela dost stupidních. Velmi slušný námět, ale nějakého pořádného děje minimum. Největším mínusem je pak přepálená délka, takže jsem se bohužel přes všechny ty brutality a nechutnosti stačil i občas nudit. Sympatický film, který je ale přes všechny své ujetosti překvapivě málo "cool". (6/10) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama