Reklama

Reklama

Walter, mladý zápasník národního týmu se vrací domů na pohřeb své sestry. Přijme tam pracovní nabídku a zároveň se pokouší vypořádat se sestřinou smrtí. Přichází do malého městečka, aby se pomstil vrahovi své sestry a potkává tam starší ženu potýkající se s podobnými problémy jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (86)

Juto 

všechny recenze uživatele

Považujem tento film za dobrý. Herectvo bolo vynikajúce a dej bol realistický. Niektorí si mysleli, že vzťah medzi Michelle Pfeiffer a Ashtonom Kutcherom bol kvôli vekovému rozdielu zvláštny alebo strašidelný. To je absurdné. Nie je nič zlé na tom, keď sa staršie ženy zaľúbia do mladšieho muža. 6/10 ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Je to smutné, ale atmosféra dojímavého vyrovnávání se s náhlou ztrátou se tak nějak nevydařila. Kutcher tomu nepomohl, i když Pfeiffer se snaží. Když chce žena středního věku udělat ze svého dvacetiletého náhodného milence otce svému dospívajícímu postiženému synovi, je to spíš zoufalý než životanosný nápad. Kdyby to vycházelo z charakteru ženské hrdinky, mohlo to být vyjádřením její rozhozené psychiky. Jenomže se zdá, že to tvůrci mysleli zcela vážně. Což je průšvih. A taky je to příspěvek k debatě o držení zbraní. ()

Reklama

HArna 

všechny recenze uživatele

Filmy pochmurné, šedivé, chladné - moje nejoblíbenější. Možná, že film neměl takový spád jak bych si představoval, občas to na mě působylo moc pomale, něco tomu chybělo. Atmosféra byla skvělá. No, od Ashtona Kutchera jsem zvyklí na jiné typy filmu i když takový osudový dotek taky trochu vybočuje. Mě se líbil, jak zahrál, určitě bych si na něj nevsadil, ale on to prostě dal. Michelle Pfeiffer....co k ní dodat, furt je to kost a dost jí žeru. ()

Plangi 

všechny recenze uživatele

Začnu od dřeva. Kutcher je sice kluk jako buk, ale jako herec fakt prkno. Tedy proč jej obsazují do role, která vyžaduje silné emoce a opravdový herecký projev? Osobně netuším, ale přišla mi dost vtipná ta nezastíraná óda na Kutcherův vzhled těmi všemi záběry na jeho kukuče a obnažené části těla. Budiž, já jsem se přes jeho „výkon“ přenesl a můžu říct, že Personal effects je jako drama obstojné, snad jen trochu nevyvážené. Protože ¾ snímku jede krom pár vypjatých momentů tak na půl plynu, až jsem se málem nudil. Bohudík pak se začalo hrát na tu správnou dramatickou strunu, až jsem byl z té emoční facky úplně u vytržení a nezbývalo mi nic jiného, než postavám přát aby k nim osud byl milostivý…a po dlouhé době jsem dychtil po nefalšovaném šťastném konci. 70% ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Že Michelle Pfeiffer aj v 50ke dokáže zamotať chlapom hlavy, mňa nevynímajúc :) je známa vec. Ashton Kutcher sa tiež snažil. Celé to bolo výborné, prakticky bez hluchých miest. Taká malá americká realita bez huňatého psa a dokonalých rodičov. Kathy Bates si struhla bočnú rolu, kde nemala veľa možností sa prejaviť. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • V skutočnom živote študoval Ashton Kutcher na Univerzite v Iowe, odbor biochemické inžinierstvo. Vo filme nosil potítka a čiapku tejto univerzity. (U_S_O)
  • Premiéra filmu se odehrála v naprosto nehollywoodském stylu v lowa City, kde měla vydělat peníze na pomoc tamním lidem postiženým záplavami. (Olík)
  • Při znázornění muže, majícího vztah se starší ženou, mohl Ashton Kutcher čerpat z vlastního života. V době natáčen žil s o patnáct let starší Demi Moore. (Olík)

Reklama

Reklama