Reklama

Reklama

VOD (1)

Čerstvý důchodce Frank Goode, který před osmi měsíci ovdověl, očekává dohodnutou návštěvu svých čtyř dospělých dětí. Frank má plicní fibrózu, celý život se dřel v továrně na telefonní kabely a dýchal zplodiny z PVC. Chtěl poskytnout dětem úspěšnou budoucnost. Jeho syn David žije v New Yorku a je úspěšným malířem, Amy pracuje na významném postu v reklamní agentuře v Chicagu, Robert je dirigentem orchestru v Denveru a Rosie divadelní tanečnicí v Las Vegas. Děti mu však postupně volají, že přijet nemůžou. Frank je zklamán a i přes varování lékaře se rozhodne vydat na cestu a postupně všechny překvapit svou návštěvou. Jeho první zastávkou je New York. David však není doma a neobjeví se ani následujícího dne. Frank pokračuje do Chicaga za Amy. Povečeří s ní a jejím manželem Jeffem a chce zůstat. Amy prohlásí, že má moc práce, Jeff odjíždí na služební cestu a vnuk Jack na tábor. Frank jede do Denveru, kde zastihne Roberta při zkoušce orchestru, Robert ale hraje na bicí. Vysvětlí otci, že se kvůli němu snažil, ale na dirigenta nebyl dost dobrý. Když se chce Frank zdržet, Robert mu řekne, že odlétá do Evropy, nemá si s ním co říct. Frank se vydává za dcerou Rosie do Las Vegas. Naplánují si večeři v restauraci, ale objeví se kamarádka s batoletem a žádá, aby jí ho Rosie pohlídala. Otec s dcerou zůstanou doma. Frank si uvědomí, že je něco v nepořádku a také mu docházejí léky. Děti dřív domů stále volaly, ale vždycky chtěly hovořit s matkou, jemu nic neříkaly. On na ně příliš tlačil. Matce se mohly svěřit. Jeho žena ho milovala, proto mu říkala o dětech jen to, co chtěl slyšet... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (441)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nitky (v tomto případě spíše dráty) mezi blízkými by se neměli přetnout. Tedy o tom tento film doufám byl. Ale co nevím jistě je to, pro koho je tahle podívaná vlastně určená, protože jsem si vždy myslel, že film by mě měl bavit a ne, jako v tomto případě, spíše vidět v něm spoustu smutku. Což o to, Robert de Niro i ostatní se snaží, ale oni nemají co hrát, vše je o emocích. Bohužel až moc. I proto Všichni jsme v pohodě (podle mně dost zavádějící název, jelikož jsem myslel, že půjde spíše o rodinnou komedii) v hodnocení shazuji. ()

Silas 

všechny recenze uživatele

De Niro's fine, scénář ne. Premisa je jasná, karty jsou rozloženy od úvodních minut, ale vše je příliš povrchní, bez gradace a přímočařejšího tahu, že se i těch 1OO minut zdá proklatě dlouhých. Schéma "cestování při teskné hudbě-váznoucí rozhovor-předstíraný smutek-cestování.." moc dlouho nefunguje a většinu času už pak není moc o co hrát, ačkoliv by tenhle námět mohl být pro diváka pěkně silnou kávou. Celoživotní slabost pro De Nira se projevila i tady, věřil jsem mu každou větu a každý výraz, on to v těch očích prostě má. A hlavně kvůli němu nešel konec úplně do háje, ale určitý stupeň dojetí se přece jen dostavil. Ale opakuji, především kvůli Robertovi, ne díky scénáři a režii. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Film je celkem v pohodě, ale zároveň taky trochu nuda. Robert De Niro v poněkud netradiční roli nemocnýho důchodce, kterej cestuje po USA a navštěvuje svoje "povedený" dětičky. Je to dobře zahraný, celkem uvěřitelný, ale zároveň tohle neni téma, který by mě zrovna dvakrát zaujalo. Kdybych neměl De Nira rád, tak možná nedám ani ty 3 hvězdy. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Na charismatického a výborně hrajícího De Nira je radost pohledět a tato role ve scénáři mu byla doslova šitá na míru. Kate Beckinsale je pěkná herečka stejně jako její vlasy. Everybody's Fine je koukatelný, místy příjemný snímek který rozhodně neurazí. Také bych si však Roberta dokázal představit v daleko lepších filmech. Celkově se mi ale snímek líbil tím životním pojetím. Silné tři hvězdy, 65% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, možná to způsobil vzhled plakátu, ale před puštěním jsem si vsugeroval, že se jedná o komedii, a to mi dost možná pokazilo dojem z filmu. Tohle totiž není komedie, ale tzv. "příběh ze života". Není špatný, ale pokud se chcete zasmát, budete zklamáni, jako já teď. Robert De Niro tu představuje prototyp otravného člověka, který na potkání vypráví, co, proč a jak bude dělat - to je dost trapný v běžném životě a ve filmu zrovna tak. Popravdě nevím, proč se k tomuhle propůjčilo tolik známých tváří. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Během natáčení se hodně improvizovalo, aby situace nepůsobily strojeně. (Taninaca)
  • Robert De Niro byl od samého počátku Jonesovou první volbou pro obsazení role Franka Goodea. Oslovil ho už v roce 2007. (Taninaca)
  • 67. Zlatý Glóbus za rok 2009 - nominace (1) - Nejlepší filmová píseň - "I Want To Come Home" – Hudba a text Paul McCartney (danecek24)

Související novinky

Zlaté Globy - výsledky

Zlaté Globy - výsledky

18.01.2010

Kvalitní lidová zábava a boj za ekologii porážejí „vážné umění“ – tak by se daly shrnout výsledky hlavních kategorií Zlatých Globů. Všechny finanční kino-rekordy bořící Avatar se stal nejlepším… (více)

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama