Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (143)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Cloveka to pobavi ale na teen komedii to bylo docela slabe. Ocenuju, ze bylo pouzito malo fekalnich vtipu a klasickych narazek. Co neocenuju jsou naproste mezery ve scenari, ktere do filmu vnesly neskutecne hodne prazdnych mist. Tolik scen ve kterych si rikate, vo co tady sakra de se ve filmu vidi malokdy. Presto jsem to zhltnul najednou, ale nic moc extra to neni. ()

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Bylo to pro mě docela zklamání, protože Chris Columbus točí dobré rodinné komedie. Ale zřejmě jak rostou jeho děti, tak přešel na teenagerskou komedii, což ale není zrovna můj oblíbený žánr. Ani jednou jsem se tu nezasmála a to je podle mě jaksi v rozporu s definicí komedie... Chrisi, vrať se k rodinným komedií, prosím! ()

Reklama

Gereth 

všechny recenze uživatele

A dnešní díl seriálu "Hovadina ke kocovině" mi přinesl Beth Cooper! Ta rozhodně není tak oslnivá, jak se nám tu na každém kroku této teen blbůstky snaží vnutit. Vlastně je docela na ránu. Učila se řídit zřejmě v Polsku, je lehce šílená, dost povrchní (i když se nám v závěru pokusí namluvit něco odlišného) a tak nějak mi případalo, že za to ani nestojí. Její protějšek je vzhledově dětský klon Dustina Hoffmana a neustále vypadá, jako kdyby se měl rozbrečet. Největší zábava rozhodně byla sledovat, jak pořád dostává nakládačku. // 50% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hvězdu navíc za to, že se film úspěšně vyhýbá všem rádobyvtipnejm nechuťárnám, které jsou u teenage komedíí tak běžné. Od Love You, Beth Cooper ale rozhodně nečekejte nic světoborného. Je to šílené, občas lehce trapné, ale po většinu času dost vtipné a, jak je u komedií Chrise Columba zvykem, svým způsobem i upřímné. Na Hayden Panettiere bych se vydržel dívat celý den, za to Paul Rust je prototypem snad největšího loosera, co jsem v komediích podobného ražení viděl. ()

MRPitivier 

všechny recenze uživatele

Co mě nejvíce zajímalo na tomhle filmu byla krásná a energetická Hayden Panettiere! Ta mě nezklamala, zahrála si své a dokázala, že umí hrát! Pěkný výkon! Na druhou stranu ostatní zklamali! Spíše vyhořeli! Další herci, režie, děj zvláštní a zároveň o ničem a doopravdy pár vtipných scén, které hraničí s únosností, to nezachrání! Tak na nudný večer dobrá věc, když nepotřebujete přemýšlet a prostě jen sledovat něco, u čeho potřebujete něco jiného dělat! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)
  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)

Reklama

Reklama