Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peterovi se podařilo propojit naši a druhou stranu. Na místě, kde je náš stroj, vytvořil most mezi světy. Jenže náhle zmizel a všichni na něj zapomněli. Obě strany spolu uzavřely příměří. Pozorovatelé zjistí, že část Petera ještě existuje. Proto musí být odstraněn. Úkolem je pověřen Pozorovatel September. Lincoln zajde za svým přítelem a kolegou Robertem Danzigem. Společně se snaží chytit zločince. Lincoln ho dohoní a spoutá. Robert nikde. Když ho objeví, nějaký tvor si z něho bral energii a zabil ho. Na místo doráží divize Fringe, aby to vyšetřili. Lincoln se přidá k týmu Fringe a společně jdou vyřešit případ muže, který svým obětem vysává energii. Během vyšetřování Lincoln najde Waltera v krytu. Walter začne tvrdit, že v zrcadle viděl muže, který poté ihned zmizel. (Varan)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále tretej série určilo, ako bude vyzerať úvod tej nadchádzajúcej. A je to slušný mindfuck, i keď zatiaľ prehľadný. Nový príbeh s biologickými meňavcami ma príliš neupútal, je to v podstate len to isté čo naposledy, ale tu ide asi aj o to, ako si na nových obyvateľov "nášho" sveta zvyknúť a dať im šancu. Bishop senior začína vidieť záblesky Petera, čo nie je nič extra objavné, ale platí zase len to, že treba tomu dať čas. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šílený fail. Vrátili jsme se zajímavostí a dějově někam k těm nejnudnějším částem seriálu. Epizodní příběhy, bez špetky posunu hlavní dějové linie. Jestli TAKHLE začala čtyřka, tak těbůh, co nás čeká. ()

Reklama

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak s novo nastolenou timeline zažívame veľké obrodenie. Aj to málo, čo zostalo z Petra, sa začalo vytrácať. Oba vesmíry sú nútené k vzájomnej spolupráci a vzhľadom k očividnej nedôvere, ktorá medzi obidvoma stranami panuje, pôjde o beh na dlhú trať, pokiaľ si chcú zaistiť lepšiu budúcnosť. Ani naša Olivia neverí tej druhej Olivii o nič lepšie a vyčíta jej, že postráda morálne princípy. Alternatívna Liv si však s tým neláme moc hlavu a reaguje s istým nadhľadom, i keď dosť uštipačným spôsobom. Taktiež sa do hry vracia agent Lee, ktorý natrafil na ďalšiu desivú a nevysvetliteľnú udalosť. Leeova zvedavosť a nekompromisnosť stavia Oliv do pozície, kedy je dohnaná k vzájomnej participácii na vyšetrovaní. Súbežne s týmto fenoménom ohľadom nového druhu Shapeshifterov sa vynárajú nové záhady. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama