foto

Roberto Orci

  • nar. 20.7.1973 (43 let)
    Mexico City, Federální distrikt, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2017 Van Helsing
Venom
2016 Star Trek: Do neznáma
2014 Amazing Spider-Man 2
Matador (TV seriál)
Secret Cabinet (TV film)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Star Trek: Do temnoty
2012 Lidé jako my
2011 Kovbojové a vetřelci
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
2009 Star Trek
Transformers: Pomsta poražených
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2007 Transformers
2006 Mission: Impossible III
2005 Legenda o Zorrovi
Ostrov
2004 The Secret Service (TV film)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Všeuměl (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(73)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace