foto

Jeff Pinkner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2016 Pátá vlna
2015 Zoo (TV seriál)
That Great Big Hill of Hope (S01E13)
Fight or Flight (S01E02)
First Blood (S01E01)
2014 Amazing Spider-Man 2
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2004 Ztraceni (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Beast, The (TV seriál)
2000 $treet, The (TV seriál)
1999 Ally (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace