foto

Jeff Pinkner

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

2016 Pátá vlna
2015 Zoo (TV seriál)
2014 Amazing Spider-Man 2
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2004 Ztraceni (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Beast, The (TV seriál)
2000 $treet, The (TV seriál)
1999 Ally (TV seriál)
1997 Ally McBealová (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace