Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (371)

freddy 

všechny recenze uživatele

Jsou to dva roky, co jsem poprvé viděl seriál Hannah Montana. Tehdy se v Česku na stanici Jetix teprve postupně rozbíhal, neznalo ho tolik lidí a nezdobil titulní strany českých časopisů pro teenagery. Jenže to, co se pak kolem tohoto seriálu rozběhlo (mám teď na mysli hysterii náctiletých fanynek) mi zážitek z dalšího sledování znechutilo a postupně jsem ho sledovat přestal, což ale nic nemění na tom, že se mi to docela líbilo. A tak jsem se s velkou zvědavostí nyní podíval na jeho celovečerní verzi, která má bohužel do kvalit seriálu hodně daleko. Zásadní chybou ani tak nebylo přesunutí děje do naprosto odlišného prostředí, jako spíše upozadění postavy, která vždycky byla v celém seriálu nejvtipnější. Mám teď na mysli bratra hlavní hrdinky Jacksona, který mě dokázal v seriálu pravidelně rozesmívat svými ulítlými nápady, a který dokázal být vždy nejvtipnější ve scénkách se svým seriálovým otcem. Bohužel ve filmu má Jackson jen velmi malý prostor a vůbec nechápu rozhodnutí nechat ho takto stranou. To byla podle mě kardinální chyba, kterou tvůrci udělali, protože film téměř postrádá jakoukoliv vtipnost a nemá tak vlastně téměř čím zaujmout. Zkrátka do kvalit seriálu to má hodně daleko, ale vzhledem k tomu, že to bylo koukatelné a docela pohodové, tak uděluji tři hvězdy, ale rozhodně to mohlo být lepší, kdyby byl využit potenciál, který tvůrci v postavě Jacksona měli a který v seriálové verzi vždy dokáží vždy maximálně využít. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

S tímto filmem jsem se vrátil o 7 let zpátky, kdy jsem býval nemalým fanouškem Miley a kdy i ona byla v té době ještě normální (ne jako dnes, což je poměrně velká škoda). Samozřejmě mě přepadla dávka nemalé nostalgie, ale film jako takový mi taky nepřišel špatný. Nějaká ta romantika, lehce trapný, leč místy dobrý humor a zajímavá pointa, i když bez logického podkladu. I tak, už jen proto, čím jsem kdysi byl a tudíž jak na mě film zapůsobil, uděluji průměrné hodnocení. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

No ....čakal som to, čo mnohí už tu vyjadrili svojím hodnotením...a teda odpad alebo nanajvyš jednu * ale,.........musím priznať, že som bol milo prekvapený.....zväčša pekné pesničky...milý príbeh, ktorý miestami pobavil občas síce prišli hluché miesta ( a za to najväčšie považujem úvodnú sekvenciu....), či dáke to klišé...ale aj napriek hluchým miestam prevažovali veci pozitívne a ja som mal po zhliadnutí príjemné pocity....aj napriek tomu že to bol príbeh s dákou tou dávkou cukru navyše.....( ale veď je to z produkcie Disney.....)....a mimochodom seriál som nikdy nevidel a asi ani neuvidím....:o)))) ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Pokusím se nepsat kritický, satirický, cynický příspěvek jako ostatní, kteří (z velké části právem) hází Hannah Montanu do odpadového hodnocení. Abych řekla pravdu, v poslední době chodím do kina na tři typy filmů. Ty první mě zajímají, odpočítávám dny do jejich premiéry a většinou si je hned po prvním shlédnutí zamiluju. Na ty druhé přichází čas v době, kdy v kině nejde žádný film z první kategorie a já mám přesto chuť na velkém plátně něco vidět, a vyberu tedy film, který se aspoň částečně jeví jako nadprůměr hodný pozornosti. Třetí typ jsou filmy, na které chodím čistě z recese se stejně naladěnými kamarády. Do první kategorie patřilo v poslední době třeba Gran Torino, do druhé Star Trek a jak jistě uhodnete, Hannah Montaně náleží třetí. Občas mám pocit, že dneska stačí studiu Disney sebrat průměrnou čtrnáctiletou holku z ulice, nalíčit ji tak, aby vypadala nejmíň jako dvacetiletá, obléknout ji do vyzývavých barevných oblečků, postavit ji na podium a děti podobně staré jako ona hlavní hrdinka budou šílet. Co na tom, že její písně byste nikdy nezahráli na pianu, protože nemají melodii, že ta úžasná holka zpívá hůř než vaše kamarádka sedící vedle vás a že se za filmový tanec dnes považuje skákání na místě a máchání rukama, pro jistotu natočené dvaceti kamerami z dvaceti úhlů, aby se to vždy dalo ve studiu sestříhat do nějaké patřičně cool podoby. Asi jsem šílenec, ale za hudební film považuju to, co lidi jako Bing Crosby, Frank Sinatra nebo Gene Kelly předváděli před půl stoletím a rozhodně ne to, o co se dnes snaží Hannah Montana. Víte, občas mě napadne... zkuste tenhle film hodit do černobílé barvy, seberte mu miliony dolarů, stovky komparzistů a stylisty herců, natočte ho v komorním prostředí a postarejte se o to, aby aspoň dvě písně byly provedené za minimálního doprovodu nebo bez kapely. Když tohle uděláte, nezbyde vám z Hannah Montany vůbec nic. ()

Bane_Boss 

všechny recenze uživatele

Toto je pěkně ujebaný film. Uplné klišé, všecko špatně - scénář,herci,režie(jako o té režii si nejsem moc jist, zas takový odborník nejsem, ale můj laický názor je, že to je prostě fakt špatný. Já bych to natočil líp, ze života:D! Proč jsem dal jednu hvězdičku? To vám bylo tak. Konal sem tam nějaký candrbál(epic slovo) a tata Hanky Montany zahrál jeho novou píseň, která bohužel byla chytlavá tak, že sem si ji stáhl. A Hanka pak na oplátku tatovi zahrála její nový song, který napsala v altánku, když byla smutná, a tož to byla taková ždímačka citová, že sem si ho stáhl taky. Takže proto. P.S. : Jebe mě, že její příjmení je Montana. Ještě aby si někdo pak myslel, že je příbuzná s největším gangsterem Tonym Montanou, fuck this shit!! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • První promítací den stihl film vydělat 17,4 milionů dolarů, což je vůbec nejlepší otvírák hraného filmu s ratingem G. (Claude Speed)
  • Když Hannah Montana (Miley Cyrus) zpívá na oslavě Lilly (Emily Osment), hudební doprovod ji dělá skutečná kapela Days Difference. (Claude Speed)
  • Taylor Swift má ve filmu krátké cameo. Zazpívá jednu píseň během candrbálu. (Claude Speed)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama