Reklama

Reklama

VOD (1)

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když mám pro maminy velikou slabost, romantických blábolů bez špetky zajímavosti jsem už přejedený víc než zbytků bramborového salátu z Vánoc. Jaký smysl má točit něco, v čem se za 91 minut změní leda tak čas na hodinách? Jasně, no tak je Katka sexy. Od toho tu ale jsou plakáty a Majkl Douglas, aby nám to řekli. Koukat na kluka mého věku, jak si po večerech čte Harryho Pottera pod kytičkovanou peřinou, zatímco ve vedlejší místnosti dělají na nočníku e-e dvě děcka, to je na mě trochu moc... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Velice pohodová romantická komedie, která prakticky ničím neurazí. Trochu mi ale vadilo, že neměla prakticky žádnou (i když by se jednalo o klasické klišé) zápletku / zvrat. Tedy vlastně měla, ale "od té doby jsme se pět let neviděli" bych si představoval ztvárněné jinak než jednou minutou mozaiky cestování po světě. :P ()

Reklama

nunka 

všechny recenze uživatele

Katka Zeta ako rozvedená matka je divácka stávka na istotu - charizma jej nechýba, no ako herečka žiadna extra trieda. Čo viac napísať o filme, kde je úvod rozpačitý, divák je vždy 10 minút pred scenárom a len pár momentov sa vyhne očakávanému klišé. V závere sa podarilo dotiahnuť sladkú sentimentálnu bodku po americky a všetky romantické duše sú spokojné. Vo svojej kategórii čistý priemer, na ktorý zabudnem už zajtra ráno, žiaden emocionálny prevrat sa nekonal...P.S.: Tento film ma akurát tak podnietil k tomu, že budem naďalej sledovať herecké kreácie Justina Barthu a skúmať, či v každom filme hrá ako "trtko" alebo mu to v tomto prípade len scenár doprial. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Překvapení. Čekal jsem průměr, dostal jsem nadprůměr. Nejvíc mě ale překvapila Catherine, od které jsem vůbec nečekal takovou živost, odvaz, a hlavně díky ní jsem se dobře bavil a ze začátku celkem udiveně koukal. I když jde o romantickou komedii s happy-endem, líbí se mi, že je vývoj reálnější než u jiných romantik, a konec není žádný nechutný slaďák; prostě tak akorát, že nezkazí dobrý dojem. Tenhle film určitě zajistí dobrou náladu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

On oslavil pětadvacetiny, její věk se přehoupl přes pro ženu nevábnou číslovku čtyřicet. On žije u rodičů, od kterých dostává „cenné“ životní rady a pracuje v kavárně, ona zabředla ve stereotypu života na předměstí, vychovávajíc dvě děti. On se přiopije po jednom pivu, pro ni jsou rána po flámu horší a horší. On se momentálně vyrovnává s milostným francouzským fiaskem, ona přistihla manžela, kterak strká svůj úd do úst jiné. Oba jsou ve fázi, kdy je třeba vykročit tou správnou nohou. A samozřejmě to přes „chůvovskou linii“ dají dohromady. Právě hrdinčiny prostořeké děti se starají o komediální vsuvky, nutno podotknout poměrně funkční vsuvky, on a ona zde vystupují jako vcelku postavy z masa a kostí a s docela uvěřitelnými starostmi a radostmi. Vyhneme se tak násilným „jejda, ooops“ scénám, u kterých se divák cítí trapně za hrdiny. Catherine Zeta-Jones (výtečné první a rovnou i poslední rande s chiropraktikem) a Justin Bartha naštěstí dávají téhle látce civilní nádech, a abych to víc neprotahoval, tuctová romantická komedie se tentokrát naštěstí nekoná. I proto dám čtyři hvězdy, protože v téhle sestavě mi bylo až překvapivě příjemně a nic na tom nemění fakt, že se ve finále vše jen tak mimochodem vyřeší. Vlastně se to nevyřešilo vůbec špatně!! Vtipné, dojemné, vkusné. A Zeta-Jones JE proklatě sexy.. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Přestože se jedná o americkou produkci a snímek byl distribuován do kin mnoha zemí po celém světě, ve Spojených státech se na plátnech kin neobjevil. (znamka22)
  • Jedna z postáv vo filme, Aram Finkelstein, ktorého stvárňuje herec Justin Bartha, má meno odkazujúce na (pravdepodobne) židovský pôvod tejto postavy. Herec Bartha má sám židovský pôvod a v jednej zo scén vo filme, keď začne po dohode s rodičmi chodiť na pracovné pohovory, zaznie úryvok z pesničky reggae kapely Desmond Dekker & The Aces s názvom "Israelites", čo odkazuje tiež na judaizmus a židovstvo. (andykanadan)

Reklama

Reklama