Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (384)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ešte raz sa ospravedlníš a hodím ťa cez palubu.“ Od detstva ma fascinuje záhada Bermudského trojuholníka a režisérove horory mám relatívne rád (METRO, IZOLÁCIA, ČIERNA SMRŤ). Toto bolo ale drastické sklamanie, ktorému zlomil väz nepochopiteľný, chaotický a zmätený scenár, ktorý NIČ nevysvetlí a nechá rozčarovaného diváka v podobnom stave, v akom váš pes nechá krtka, ktorého vyhrabe zo zeme a vyhodí na slnko. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Podobná hříčka s časem jako Los Cronocrímenes (ne, není to spoilerování pointy, toto je ve filmu jasné velmi brzo; a ani ten čtyřminutovej trailer nevyžvanil úplně všechno), podobné prostředí jako Death Ship a podobně diskutabilní rozuzlení jako v Dokonalém úniku. A rozhodně to stojí za pozornost, protože Christopher Smith se každým filmem znatelně zlepšuje (i když mně se hodně líbilo již Metro) - tentokrát jsem v několika chvílích uvažoval dokonce o pěti hvězdách (když se odehrávalo první kolečko). Zas tak skvělé to nakonec nebylo, ale pocit po sledování mám veskrze pozitivní - ačkoli to bude chtít ještě minimálně jednu projekci, abych se ujistil, že ten film dává smysl... Několikrát jsem se při sledování přistihnul, že cítím podobně bezútěšnou "psycho" atmosféru jako u epizody Akt X Dead Calm. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Jeden by si řekl, že být na dvou místech zároveň je obrovská výhoda. Né tak ovšem na liduprázdném parníku, kde je nejpoužívanějším nástrojem brokovnice. Triangle mě ale víc než svou atmosférou dostal svou pointou, na kterou jsem byl fakt zvědavý. Zvláště po tolika hříčkách s našimi ztroskotanci. Někoho možná uplně tak nenadchnou dejavu efekty a dialogy, ale až na pár výjimek jsou navázány logicky. Triangle není špatný, ale já bych se rád více bál... :-) 60% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý psychotický hororový čajíček v čele s výbornou Melissou George a Thorovým mladším bratom vo vedľajšej úlohe, ktorý najviac pripomína kombináciu častí zápletiek hororu Loď duchov, skvelého sci-fi thrilleru Zdrojový kód, mysteriózneho seriálu Daybreak a čiastočne aj sci-fi FlashForward: Vzpomínka na budoucnost a nemeckého mysteriózneho filmu Die Tür. Škoda len, že sa z toho pánovi Smithovi (kvôli priezvisku som si to nemohol odpustiť) nepodarilo vyťažiť viac. Takto "len" veľmi slušný zamotaný horor s atraktívnou (a talentovanou) Melissou (rovnako odporúčam 30 dní dlhú noc). Pochvala za precíznu kameru s vynikajúcimi zábermi mora a oblohy. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Príbehy s časovou sľučkou sú také krehké ako Elijahove kosti z filmu 'Unbreakable'. Stačí totiž málo aby sa z nich stala totálna zlátanina. Tento film našťastie nie je ten prípad. Režisér/scenárista si dáva záležať. Samotný príbeh vypiplal do posledného detailu aby všetko dávalo zmysel a aj keď mu možno občas ujde nejaká nesúvislosť, tak to až taký prúser nie je. Réžia je taktiež svižná, film nestráca tempo do poslednej sekundy, občas sa podarí do scény zakomponovať aj dobrú hudbu a Melissa George svoju úlohu tiež zvládla s prehľadom. 80%. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)
  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)

Reklama

Reklama