Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (384)

honajz 

všechny recenze uživatele

SPOILERY Jsou ti racci ale svině. Pro žrádlo udělají všechno, včetně hrátek s časem. Líbí se mi na filmu, že některé scény dají smysl až později, když vše zapadne do sebe, a že evidentně není vše omezeno jen na moře, že to má zvláštní, takovou snovou atmosféru, a i když se hlavní hrdinka chová podivně, přece jen její jednání dává jakýs takýs smysl. Celkově jde o vyprávěnou smyčku se dvěma, třemi variacemi, jež nakonec hrdinku donutí jet to celé znovu - ostatně ty spousty mrtvol na lodi, ale i racků pod srázem svědčí, že se to za chvíli nebude kam dávat. Možná by mne ale zajímal nějaký druhý díl, kde se ten gordický uzel podaří nějak rozetnout, pak by to bylo zajímavé a zajímavější - pokud bychom tento film vzali jako smyčkový úvod, z něhož není úniku. Něco, kde už bude mrtvol tolik, že se loď sama potopí, nebo někdo uspořádá na racky vyhlazovací hon. Jinak scény na opuštěné lodi se mi líbily moc - mám obecně rád odkrývání tajemství prázdných míst i měst. Jo, a taky jsem rád, že autor názvem lodi a odkazem na onu řeckou báji nabídl jisté vysvětlení událostí, jež se dějí. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jeden by si řekl, že být na dvou místech zároveň je obrovská výhoda. Né tak ovšem na liduprázdném parníku, kde je nejpoužívanějším nástrojem brokovnice. Triangle mě ale víc než svou atmosférou dostal svou pointou, na kterou jsem byl fakt zvědavý. Zvláště po tolika hříčkách s našimi ztroskotanci. Někoho možná uplně tak nenadchnou dejavu efekty a dialogy, ale až na pár výjimek jsou navázány logicky. Triangle není špatný, ale já bych se rád více bál... :-) 60% ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Lidskej mozek neni dost vyvinutej na to, aby věci pochopil, ale je dost chytrej na to, aby nám je ukázal. Wow! Teda, tohle jsem fakt nečekal. Myslel jsem si, že půjde tak nějak o klasickej rádoby horůrek, kde všichni zúčastnění budou pod stříškou svého nelogického myšlení umírat v litrech krve. To se ale vůbec nekonalo. Miluju filmy zabývající se tématem paralelních realit či jiných dimenzí (ono je to asi totéž, ale o to nejde) a i když je to tady podaný tak nějak pitomě (Nevědecky. Prostě horor kde běhá parta lidí a vůbec neví oč jde) tak faktory jako je hudba, kamera nebo průběh děje všechno povyšujou do nadprůměru, přičemž u některých situací běhá mráz po zádech a vy vůbec netušíte na koho právě koukáte (hlavně závěrečných 10 minut s váma asi docela zamává, pokud nejste suchar hledající chyby). Zkrátka a dobře je tenhle dimenzionálně zacyklenej film naprosto úchvatnej. Možná by to chtělo mrazivější atmosféru, ale což! Já si to užil. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Príbehy s časovou sľučkou sú také krehké ako Elijahove kosti z filmu 'Unbreakable'. Stačí totiž málo aby sa z nich stala totálna zlátanina. Tento film našťastie nie je ten prípad. Režisér/scenárista si dáva záležať. Samotný príbeh vypiplal do posledného detailu aby všetko dávalo zmysel a aj keď mu možno občas ujde nejaká nesúvislosť, tak to až taký prúser nie je. Réžia je taktiež svižná, film nestráca tempo do poslednej sekundy, občas sa podarí do scény zakomponovať aj dobrú hudbu a Melissa George svoju úlohu tiež zvládla s prehľadom. 80%. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Pozor! Tohle NENÍ jen obyčejná sekerová vyvražďovačka. Lynchovstější psycho twister než většina lynchových filmů a komplikovanější na dějové zvraty než celý Inception. Christopher Smith má talent (ukázal už i v Metru) a zaslouží si sledovat jeho další projekty. Jen to chce trochu doladit ty zvraty ... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)
  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama