Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (384)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Filmy s časovou smyčkou, kdy hrdina (zde hrdinka) potkává sama sebe, mě zrovna dvakrát neberou. Hlavně proto, že často nedokážou schovat či rozmělnit nelogické momenty a okamžiky a divák se za chvíli nachytá při tom, že už je jen vyhledává a nekoncentruje se na děj. Triangl ale velmi mile překvapil. Logické chyby tam asi nějaké byly (vybavuji si snad jeden), ale neměl jsem chuť je vyhledávat, protože jsem se plně soustředil na hlavní hrdinku, která to táhne celé a dost dobře. Rozhodně mnohem lepší než Los Cronocrímenes, který jsem právě díky výše zmíněnému nebyl schopen dokoukat. Melisse se v horrorovém žánru, zdá se, velmi zalíbilo a já to mohu kvitovat jen s povděkem. Možná není nějak extra hezká nebo vynikající herečka, ale je zajímavá. A mě se stejně líbí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nemám dvakrát v oblibě filmy, kde se děj stále vrací dokola, i když z různých pohledů a případně lehce pozměněn. V momentě, kdy se hlavní postavy dostanou na palubu obří lodi, přestává všechna legrace (ta vlastně přestala už chvíli před tím) a nastane boj o život. Zajímavá myšlenka nakonec není zcela dotažena. Čekal jsem, že hlavní postava nakonec kletbu zlomí, ale dostalo se mi jen vysvětlení onoho absurdního kolotoče, ze kterého nelze vystoupit. Některé scény byly opravdu mrazivé - paluba pokrytá mrtvolami, které cosi spojovalo, či vršící se kopice racků na pobřeží. Zajímavé, ale na jedno podívání dostačující. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, to musí mít člověk exkluzivní pech, aby uvízl v takto nepříjemné časové smyčce. Pokud tam uvízne blondýna, jako tomu bylo v tomto filmu, tak už tam samozřejmě zůstane navždy. Docela mám rád ve filmech i v životě, když věci dávají smysl. Vážně nevím, jestli měl tento film v původní verzi 36 hodin materiálů a přestal dávat smysl až po nastříhání do 99 minut. Dobrá, nechtěl jsem to vytahovat, ale podle vysoce nespolehlivého IQ testu mám IQ 142(což v něm bylo maximum) a s tímto IQ mi tento film smysl prostě nedává. Mám více otázek, než kolika se mi dostalo odpovědí. Chápal jsem to tak, že hlavní hrdinka si svoje předešlé počínání dobře pamatovala. Nenapadá mě jediné možné vysvětlení proč by si ho nepamatovala, a proto mi nejde do hlavy její naprosto nesmyslné jednání. Pokud si svoje dřívější počínání nepamatovala, tak to měl režisér na začátku asi tučným písmem napsat, aby mi film mohl dávat smysl. Pokud se tu někdo považuje za odborníka přes tento film a je ochoten mi zodpovědět pár stovek otázek, nechť se mi ozve poštou. Nápad hrozně fajn, zavál nám svěží vítr, ale proč tolika nedotaženosti. To se na tenhle film musí člověk vážně zfetovat, aby měl pocit, že mu do sebe všechno zapadá. Horor to samozřejmě není ani vzdáleně. Ani thriller ne. Věřte mi. Poznám to. Už jsem jich pár viděl. Docela mě zamrazilo v zádech, když jsem se zde dočetl, že zde údajně hráli dobří herci, respektive špatní herci, ale měli hrát údajně dobře. Můžete mi jednoho takového ukázat? Dále jsem zjistil, že mám na hlavní hrdinku asi nějakou alergii. Nebyla mi naprosto povědomá a zjistil jsem až po skončení filmu, že už jsem ji v 6 kouscích viděl. (5x odpad!, 1x 1*) Proč název trojúhelník? Nějaká narážka na Bermudy? Zřejmě, jinak by byl mnohem příznačnější název ,,Kruh". S konečným verdiktem, že mnohem raději uvidím nekonečný cyklus v C++, než dopustit další setkání s touto, buďme slušní jsou tu děti, debilní sračkou. 1* dávám pouze z toho důvodu, že to není Ordinace v růžové zahradě, ačkoli se jedná o cykly podobné. p.s. Chtěl jsem to sem dát 3x za sebou, ale je to příliš dlouhé a vypadá to blbě. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Krátké, svižné a snaživé béčko, které vizuálem a celkovým lookem určitě neohromí, ale nápaditostí rozhodně ano. Je to zajímavé wtf, umí se zde budovat atmosféra a i celkový point je na vysoké úrovni, jen je to prostě pořád „jen“ béčko, které, býti zpracováno o něco lépe, by mohlo být potenciálně na prvních příčkách svého (sub)žánru. Solidní kousek. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Podobná hříčka s časem jako Los Cronocrímenes (ne, není to spoilerování pointy, toto je ve filmu jasné velmi brzo; a ani ten čtyřminutovej trailer nevyžvanil úplně všechno), podobné prostředí jako Death Ship a podobně diskutabilní rozuzlení jako v Dokonalém úniku. A rozhodně to stojí za pozornost, protože Christopher Smith se každým filmem znatelně zlepšuje (i když mně se hodně líbilo již Metro) - tentokrát jsem v několika chvílích uvažoval dokonce o pěti hvězdách (když se odehrávalo první kolečko). Zas tak skvělé to nakonec nebylo, ale pocit po sledování mám veskrze pozitivní - ačkoli to bude chtít ještě minimálně jednu projekci, abych se ujistil, že ten film dává smysl... Několikrát jsem se při sledování přistihnul, že cítím podobně bezútěšnou "psycho" atmosféru jako u epizody Akt X Dead Calm. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)

Reklama

Reklama