Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (384)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Pokaždé, když chci psát komentář k „hororu“, nedokážu se ubránit od spoileru. Takže pokud si ještě neviděl, dál nečti, pravděpodobně zde prozradím pointu. Triangle mě překvapil svou atmosférou, protože se mi moc nestává, že bych hned zezačátku měla mandle zaražené v krku. Poté mě dorazil svou myšlenkou, páč mám ráda filmy na téma „časová smyčka“, jenže problém je v tom, že do hlavní role byla obsazena blondýna. Kdyby hlavní aktérku ztvárnila krásná, inteligentní brunetka s hnědýma očima a šibalským úsměvem s bydlištěm v Kladně, jistě by se začarovaný trojúhelník změnil v kosočtverec. Jenže to by museli tvůrci vymyslet zapeklitou pointu a na to neměli dost fantazie. A tak se blondýna stále dokola nedokázala ponaučit ze svých chyb a ukázala nám to, proč se o nich pořád vyprávějí vtipy. Z dobré myšlenky se tak stal hloupý film určený hlupákům, protože jim tvůrci hezky polopatě ukázali, co a jak se stalo. Bystřejší lidi, kteří už dávno věděli, jak to dopadne, se tak začali nudit. Takže moje počáteční nadšení odplulo s lodí, kde se stále dokola opakuje! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Filmy s časovou smyčkou, kdy hrdina (zde hrdinka) potkává sama sebe, mě zrovna dvakrát neberou. Hlavně proto, že často nedokážou schovat či rozmělnit nelogické momenty a okamžiky a divák se za chvíli nachytá při tom, že už je jen vyhledává a nekoncentruje se na děj. Triangl ale velmi mile překvapil. Logické chyby tam asi nějaké byly (vybavuji si snad jeden), ale neměl jsem chuť je vyhledávat, protože jsem se plně soustředil na hlavní hrdinku, která to táhne celé a dost dobře. Rozhodně mnohem lepší než Los Cronocrímenes, který jsem právě díky výše zmíněnému nebyl schopen dokoukat. Melisse se v horrorovém žánru, zdá se, velmi zalíbilo a já to mohu kvitovat jen s povděkem. Možná není nějak extra hezká nebo vynikající herečka, ale je zajímavá. A mě se stejně líbí. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Drsná vyvražďovačka, schizofrenický twister, smutná ľudská dráma. Skrze sústredenú, na detailoch bazírujúcu réžiu a áčkové herecké výkony, docielený nevídano funkčný žánrový crossover. A taktiež lahôdkový horor pre mysliaceho diváka, ktorého dodnes neprebolela otrasná Loď duchov. Prečo tento pútavý, zaujímavý a i vizuálne atraktívny film neprebehol ani len americkými kinami? ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo zabije před plavbou racka, bude mít smůlu aneb svobodná matka uvězněna se Sisyfovým zadáním v časové smyčce. Proč ne, atmosféru má tahle mořská pocta Osvícení hutnou i za pár šupů, ale nesměla by za vším stát ta zpropadená geometrie. Nejdřív skupinka lidí vjede na jachtě jménem Trojúhelník do trojúhelníku bermudského, kde se všichni začnou točit v bludném kruhu, až má z toho divák z mozku rotující krychli a neodbytný pocit, že si z něj kombinující režisér Smith dělá jen kolmými úsečkami z vnějšku orámovaný kosočtverec.. Závěr vnesl do Tajemné záře u Floridy mlhavé jasno, ale zůstávají dvě otázky. Kterou z Jess jedoucích v autě hodil na konci převozník/taxikář do přístavu a kde byl Miro Žbirka..? ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Pozor! Tohle NENÍ jen obyčejná sekerová vyvražďovačka. Lynchovstější psycho twister než většina lynchových filmů a komplikovanější na dějové zvraty než celý Inception. Christopher Smith má talent (ukázal už i v Metru) a zaslouží si sledovat jeho další projekty. Jen to chce trochu doladit ty zvraty ... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)
  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)
  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)

Reklama

Reklama