Reklama

Reklama

Loď duchů

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V Beringově moři je nalezena luxusní zaoceánská loď Antonia Garza, která je z dosud nevyjasněných příčin od roku 1953 pohřešovaná. Na takovou loď má právo ten, kdo ji objeví a přiveze do přístavu. Nálezci se domluví, že si ji ponechají, což se později ukáže jako nejhorší rozhodnutí jejich života. Loď je opuštěná a poškozená. Začnou ji opravovat, a protože vraky nehledají jen tak z dobré vůle, ale pro peníze, zajímají se především o to, co na lodi je a co by se dalo zpeněžit. Brzy se ale začnou dít podivné věci. Jednotlivým členům posádky se na lodi začínají zjevovat přízraky. Cestou do přístavu se za podivných okolností začnou ztrácet členové posádky. Hrůza z neznámého nepřítele a boj o život promění jejich cestu v opravdové peklo. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

POMO 

všechny recenze uživatele

Banda nezaujímavých postáv behá po interiéroch lode a zažíva nepekné veci. Nielen, že sme to všetko už sto krát videli, navyše je to každú minútu zabíjané čoraz absurdnejšími a stupídnejšími zvratmi. Pri úvodných titulkoch som bol kľudný, pri záverečných rozčúlený. Tomu hovorím emocionálne gradovanie! Jedna hviezda iba za áčkových hercov a vyšší rozpočet, než aký mávajú podobne zlé filmy. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

I po letech vynikající námořnická strašidelná pohádka a zároveň příjemná vzpomínka na dobu, ve které jsem vždycky před víkendem obrážel videopůjčovny. Na komorní a televizně působící film má Ghost Ship skvělou výpravu a vizuální stránku celkově. Omšelé interiéry staré výletní lodi jsou perfektní a i když triky s modely a bazénem jsou na bližší pohled snadno prohlédnutelné, jsou mi stokrát milejší, než současná bezduchá počítačová animace. Dalším plusem je herecké osazenstvo plné sympatických a výrazných typů a v neposlední řadě samozřejmě skvělý béčkový příběh, kterému bych vytknul snad jenom poněkud banální rozuzlení s peklem a čertíkem. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Horůrek pro nepříliš náročné diváky. Opravdu skvělá a nezapomenutelná scéna přijde hned na začátku, pak se film různě potací a pokulhává, až doklopýtá k závěru. Příběh je klasická béčkovská duchařina - lehce zmodernizovaná profláklá historka, kterou si na kost prosolení mořští vlci v různých obměnách vykládají už bůhvíkolik generací. A aby toho nebylo málo, nese se v naivním duchu (hehe) mnou neoblíbeného seriálu Věřte, nevěřte. Má to slibné momenty (zmíněný úvod však nepřekonají) a rychle to uteče, takže nakonec proč ne. Dvě a půl. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Ghost Ship prináša celkom dobrú zábavu so zábavnou efektnou stránkou u ktorej ste vcelku spokojní, teda ak vám ide o hororovú akčnú zábavku s dobrou hudbou (v rámci týchto druhov filmov). Je to síce tradičný príbeh, ale pristupovalo sa k nemu s citom a zanietením, ktorý je určený na pár pozretí a s ktorým môžu byť celkom spokojný fanúšikovia takýchto zábavných odľahčených akčných hororov. Sem-tam si aj ja pozriem takéto zábavné „braky“. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

HAHAHAhahaha ha! Neuvěřitelné :D Během prvních pěti minut se stačil film naprosto oddělat a z hororu se stala černá komedie, vlastně parodie, vlastně pitomost. Šmarja :D A pokud se ze zbytku filmu snažili tvůrci udělat ale spoň trochu slušný horor, zase to zabili naprosto idiotským koncem a pointou. Taková škoda. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (16)

  • Rozpočet filmu byl 20 milionů dolarů a film celosvětově vydělal přes 68 milionů dolarů. (Chatterer)
  • Ve filmu zpěvačka Franchesca (Francesca Rettondini) používá českou pistoli CZ 75. Současně se však jedná o chybu, protože se děj snímku odehrává o mnoho let dříve, než se zbraň začala vyrábět. (Martyn.86)

Reklama

Reklama