Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 2

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (385)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Krátké, svižné a snaživé béčko, které vizuálem a celkovým lookem určitě neohromí, ale nápaditostí rozhodně ano. Je to zajímavé wtf, umí se zde budovat atmosféra a i celkový point je na vysoké úrovni, jen je to prostě pořád „jen“ béčko, které, býti zpracováno o něco lépe, by mohlo být potenciálně na prvních příčkách svého (sub)žánru. Solidní kousek. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Christopher Smith nám po napínavom Metre (Creep) a polo-vtipnom Severance ponúkol ďalší hororový kúsok - Triangle. Napriek tomu, že sa jedná o vcelku nenápadný film, je v ňom už cítiť vyššie ambície a oveľa väčšiu prepracovanosť, než u predošlých spomínaných kúskov, k čomu trochu dopomohlo aj nenápadné vykradnutie iných mysterióznych filmíkov. Parta známych na mori sa s jachtou dostane do búrky, vďaka čomu stroskotajú a dostanú sa na palubu opusteného parníka. A tu ich namiesto tradičného, maskovaného hororového killera, na ktorého to zo začiatku vyzerá, čaká niečo výrazne zaujímavejšie... Priznávam, miestami je ťažšie sa vo filme zorientovať a sám režisér pripustil, že sa dá vysvetliť 3 rôznymi spôsobmi, ale je to zaujímavé, napínavé, atmosféra je kvalitná, vizuál skvelý a nebyť občasnej prekombinovanosti deja a nelogickosti postáv, tak by to z môjho pohľadu nemalo chybu. ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Dokonale chladný pravoúhlý trojúhelník s až nepředstavitelně nepříjemným rozuzlením. Myslíte si, že už víte jak snímek skončí a těšíte se s jakou chutí vypálíte, jak byl konec předvídatelný a jak jste na špek neskočili, jenže ejhle takhle jednoduché to rozhodně nebude. Napětí je dávkováno intravenózně s přesností na mililitry roztočené do jednoho bludného kruhu z něhož není cesty ven. Prakticky drsnější a bezvýchodnější verze podobně vymazleného a do sebe zapadajícího Butterfly efectu, akorát s tím rozdílem, že Triangle už nikdy nechci vidět znovu. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Drsná vyvražďovačka, schizofrenický twister, smutná ľudská dráma. Skrze sústredenú, na detailoch bazírujúcu réžiu a áčkové herecké výkony, docielený nevídano funkčný žánrový crossover. A taktiež lahôdkový horor pre mysliaceho diváka, ktorého dodnes neprebolela otrasná Loď duchov. Prečo tento pútavý, zaujímavý a i vizuálne atraktívny film neprebehol ani len americkými kinami? ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Mellisa George už v In Treatment dokázala, že vie byť veľmi presvedčivá v dramatických a "uslzených" rolách. Triangle je založený na veľmi zaujímavom nápade, ktorý sa rozvíja a zacykluje počas celého filmu. Celý ten guláš aj prekvapujúco funguje, pričom príbeh si vystačí s pár exteriérmi a postavami, hoci výraznejšia logika tu samozrejme nemá miesto.Nie je to prevratné dielo, ale v rámci žánru je to viac ako zaujímavý príspevok, ktorý určite stojí za pozornosť. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama