Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (122)

mimozakon 

všechny recenze uživatele

J*A*S*M úplne vystihol čo som si o filme myslel, hlavne vetami "(jak taky předvídat, co se stane za deset minut, když nevíte, co se děje teď), zpětně mi to přijde jako stylová adaptace nějaké videohry.", fakt bolo ťažké pre mňa sledovať, čo sa deje. A stále som si hovoril, že táto atmosféra/postava/prostredie by sa skvele hodili do survival hororovej hry. ()

SuperFigo 

všechny recenze uživatele

Když jsem tento snímek objevil na seznamu 30 post apokalyptických vizí 21.století ( http://www.quietearth.us/articles/2010/06/20/Visions-of-the-End-30-post-apocalyptic-visions-of-the-21st-Century ), byl jsem docela natěšený. Avšak lze jen říct, že ten film je tak divný, až je tak nějak zvláštně koukatelný. Vzhledem k tomu, že jsem vydržel až do konce, i když jsem se během té hodiny a půl několikrát ujišťoval, jestli to opravdu stojí za to, dávám nakonec 3*. Ale proč? To je težká otázka. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Po prvých 20 minútach som si vravela, že už by sa to mohlo rozbehnúť, po ďalších 20 minútach bezcieľneho, zdĺhavého pochodu hlavného hrdinu po obskúrnych priestoroch, som si začala hovoriť, že už by to aj mohlo skončiť a keď to skončilo, zistila som, že som zbytočne zabila kus nedeľnajšieho večera. To blikanie ma tiež riadne vytáčalo. ()

Morico odpad!

všechny recenze uživatele

Díky tomuto filmu jsem promarnil asi 80 minut svého života. Tváří se to velmi umělecky a těžké k pochopení, nic k pochopení na tom ale není, je to totální ujetá srajda, kterou by se dalo mučit. Je to doposud jediný film, který mě cca od 2/3 donutil dokoukat se ve dvojnásobném zrychlení a i tak jsem o nic nepřišel jelikož 90% veškerých dialogů můžete vidět již behem 2 minutového traileru! Uvažoval jsem o jedné * za audio-vizuální stránku, která je velmi dobrá, ale film mě tak iritoval, že si ji nezasloužil. ()

Raven0 

všechny recenze uživatele

Ona to není vyloženě nuda. Příběh by mohl být i zajímavý, kdyby nebyl tak šíleně rozkouskovaný a skoro až nepochopitelně nestravitelný. Vše ale spolehlivě pohřbí herecké výkony, papundeklová brnění vojáků, vtipné dialogy a pseudo-intelektuální, mnohoznačný konec s přihlouplým rádo-by poselstvím... Přímo do nebe volající blábol. PS: ani ta "temnota" není moc cool a atmosférická, spíš je na škodu. Člověk půlku filmu čumí do tmy... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Celý film yl natočen ruční kamerou v různých podzemních lokalitách. (Terva)

Reklama

Reklama