Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (122)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Po prvých 20 minútach som si vravela, že už by sa to mohlo rozbehnúť, po ďalších 20 minútach bezcieľneho, zdĺhavého pochodu hlavného hrdinu po obskúrnych priestoroch, som si začala hovoriť, že už by to aj mohlo skončiť a keď to skončilo, zistila som, že som zbytočne zabila kus nedeľnajšieho večera. To blikanie ma tiež riadne vytáčalo. ()

pornogrind

všechny recenze uživatele

Obdivuju všechny ty, který to dokoukali až dokonce. Běželo to od půlnoci na Horor Filmu tak jsem to zkusil, ale v půlce jsem to vzdal, protože mě to absolutně nebralo. Radši dám přednost kvalitnímu spánku než chaotickýmu a nudnýmu hororu a tak jsem zahájil protestní spánek. Možná tomu dám ještě někdy šanci abych Eden Log nekřivdil, ale prozatím zůstává jenom komentář bez hodnocení. Není mým stylem hodnotit něco co jsem nedokoukal. Na to jsou tady jiní experti ()

Reklama

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, temná, pochmurná atmosféra, mutanti, cucající rostlina, skvělý konec, ale hlavně "perfektní hudba"! No a mé titulky :-) Perfektní oficiální stránka filmu + trailer : http://www.bacfilms.com/site/edenlog/ Doporučuji sledovat film večer a po tmě, jen takto si vychutnáte atmosféru :-) BLIŽŠÍ OBSAH FILMU : Muž se probudí v louži bláta, v podzemní jeskyni, kde v intervalech bliká světlo. On vůbec nemá představu o tom, "kdo je", kde on je a jak se tam dostal! Během prozkoumávání jeskyně nalézá podivná monstra a lidi v biologických oblecích. Následně v laboratoři na monitorech počítačů uvidí záznamy, hovořící o společnosti EDEN LOG. Postupuje dále systémem jeskynních chodeb k povrchu a narazí na ženu, která mu pomůže najít identitu a pravdu o EDEN LOG. ()

illy.cz 

všechny recenze uživatele

Vyhněte se tomuto filmu obloukem..jako už po několikáté jsem se nechal nachytat atraktivním obalem DVD a dopadlo to špatně.. už po půl hodině jsem se modlil, aby to už skončilo, ale ono pořád nic..navíc se v těch jeskyních skoro nic zajímavého neděje a hlavní hrdina je zoufale nesympatický..nudný a nezáživný škvár ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně film pro mě. Vlastně až před koncem můžete doopravdy začít tušit, o co přesně v tom filmu jde, do té doby můžete jen přemýšlet, spojovat okolnosti, hledat pravdu a přitom sledovat dokonalé vizuální a atmosférické orgie. Log mi ztvárnil jeden z mých archetypů temné a dusivé atmosféry, a to způsobem, který jinde rozhodně nepamatuji - v tom dusnu, strachu a nejistotě by se dalo přímo plavat. Na druhou stranu musím připustit, že někdy to přecejen není tak úplně ono, některou tu scénu bych pojal jinak, něco bych vypustil, něco přidal, ale není to můj film; a tak můžu k něčemu podotknout, ve výsledku se utopit a autorovi se poklonit. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Celý film yl natočen ruční kamerou v různých podzemních lokalitách. (Terva)

Reklama

Reklama