Reklama

Reklama

Obsahy(1)

COLE HAUSER a nositelé oscarových nominací JAMES CROMWELL (nejlepší herec ve vedlejší roli, Prasátko Babe, 1995) a LAURENCE FISHBURNE (nejlepší herec, Tina Turner, 1993) v akčním kriminálním thrilleru bez pravidel. Pokud chce agent FBI Kevin Cole (Cole Hauser), infiltrovaný hluboko do brutální zločinecké organizace, uspět, musí použít extrémní prostředky. Když od tajemného bosse dostane příkaz vypátrat ukradené miliony, zaměří se na jeho účetního (LAURENCE FISHBURNE). Jakmile ale přitvrdí, začíná psychologický souboj. Kdo koho nyní vlastně ovládá? Vstupte do nemilosrdného světa organizovaného zločinu, v němž jste právě tak dobrý jako vaše poslední lež. Dále hraje Emmanuelle Chriqui (Zohan: Krycí jméno Kadeřník) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

ondrula 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to nebude největší podívaná všech dob, ale v okamžiku, kdy se kamera sleduje týpka, kterej se blíží ke svýmu autu a následně je v odrazu okýnka vidět naprosto zřetelně kameraman i s kamerou, pro mě film ztratil poslední špetku atmosféry. Jedinej, kdo v tom filmu alespoň trošku hraje, je Laurence Fishburne, oproti tomu většinu času má za úkol se tvářit útrpně, takže zas až tolik prostoru nemá. Zápletka je mimořádně debilní, všechno je násilně podřízeno tajemnému odhalení pana Z., ovšem šokující ohalení se nepovedlo, protože je myslím jasný hned zkraje, ze který postavy se vyklube. Až budu chtít příště promrdat dvě hodiny času, půjdu do baru a budu poslouchat žvásty unuděných štamgastů. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent FBI Kevin Cole (Cole Hauser) se dostává hluboko do zločinecké organizace, snad jen krůček od samotného šéfa, po kterém FBI (včetně Kevinova otce, ředitele FBI) pátrá už dlouhá léta. Když dostane od šéfa další úkol, zjistit od jeho účetního kam se ztratily miliony dolarů, vycítí šanci se díky této práci dostat až na samotný vrchol. Ale až pozdě zjišťuje, že vše byla jen taková hra ... Nolan Lebovitz se dle novodobého filmařského pravidla, čím víc zvratů tím lépe, vrhl na tento film s pořádným nadšením. Akorát se mu to kapánek vymklo z rukou - takže i když samotný příběh není vůbec špatný, celkové zpracování filmu hodně ublížilo. To, že se ve filmu prolínají tři časové roviny, které asi mají vysvětlovat pocity hlavního hrdiny, působí trochu (dost) zmateně - takže si divák ani moc nevychutná závěrečnou překvapivou pointu (ano přiznávám, měl jsem takové tušení, kdo bude hlavním záporákem - ale byl jsem tentokrát úplně vedle). Ani po herecké stránce tento film není nikterak výjimečný - Cole Hauser není žádný velký herec (jeho polda v Černočerné tmě byl asi jeho vrcholem), a James Cromwell ani Laurence Fishburne nemají dostatek prostoru k tomu, aby něco ukázali... ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Skromný Tortured prekvapil... film sa síce parkrát stráca, časový posun je celkom nepriehľadný, ale v konečnom dôsledku má čo ukázať. Snaživí herci, réžia, scénar... proste all - ("a snaha sa cení?!") Tento snímok ma milo prekvapil svojou symbolikou, ústrednou témou a snahou dokonale usadil. Avšak pár pochybnosti tuna je a preto 6/10... ()

Pharlap 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem se nemohl zbavit dojmu, ze uz jsem to nekdy videl.. asi je to tim, ze si tento film vzal inspiraci z mnoha filmu a neumele to zplacal dokupy.. tim padem vysledek ac nadejny.. vysledkem velmi slaby. Navic mi vadily nektere strihove vsuvky.. nejdriv real.time.. pak 6 mesicu drive.. a 6mesicu pozdeji.. velmi necitlive prechody.. a chvilemi pro divaka nepochopitelne.. A nezachranil to ani "Morfeus" ani fotrik naseho vysetrovatele.. Tento film v konecnem dusledku je nudne krimi a v zadnem pripade neni thriller! ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Docela slušně natočený krimi. Dialogy jsou dost pitomý a čitelný. Obsazení je takové, že každému, kdo zná herce a ví v jakých filmech hráli, je jasné, jaká bude úloha jejich postav. Prostě problém celého filmu, že je to jak z učebnice. Má tam sedět to a to, tak se to tam dá uplně přesně, má tam být herec toho a toho typu, tak tam strčíme přímo takovýho. Proto je to nakonec docela nuda, ale pořád slušně natočená. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vencouveru a v Britské Kolumbii. (Terva)

Reklama

Reklama