Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V kolumbijské džungli není kam uniknout... a tajný tým americké armády je nucen dělat vlastní rozhodnutí. Vzrušující a explozivní nový film ze série Za nepřátelskou linií vás tentokrát zavede do úplně nového prostředí! Kolumbií zmítá chaos, protože proti sobě bojují vládní úřady a povstalci. Členové speciálního týmu se vydávají na tajnou misi, při které mají sledovat setkání dvou znepřátelených frakcí. Místo toho musí čelit obvinění z vraždy vůdců obou stran! Ocitli se daleko od domova, opuštěni vlastní vládou, přesto musí přežít tak dlouho, aby prokázali svou nevinu a ještě zabránili brutální válce rozšířit se za hranice. (HBO Europe)

(více)

Recenze (56)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

....a zase jsme někde uplně jinde s partou uplně jinejch lidí. Co to má jako znamenat? Nejhorší na tom ale je, že zase tak strašný to zase není, ale sere mě na tom už jenom to, že si tvůrci nevystačí s vlastním názvem a serou si do příběhu, který s tím nemá společného vůbec nic...co od toho čekají? Víc peněz? Bohužel asi jo, a po shlédnutí divák dostane hlavně film, který vůbec nečekal ale popravdě vcelku ušel. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[5/10] Po tretí raz sa pokračovania filmov "Za nepriateľskou línou" podujalo WWE studios, ktoré vie natočiť pomerne dobré filmy, ale tento pokus je úplný priemerný pľuvanec do sveta akčného filmu. Vážim si že má film skvelú vojnovú tematiku, zaujímavý príbeh a je priemerne dlhý, aj ked´ herecké obsadenie príliš neoslní a všetci sú iba priemerní bez lepšieho momentu, tak aspoň sa rozhodla WWE pridať do filmu množstvo akcie, ale bohužiaľ ju Tim Matheson natočil len priemerne. Je tu dosť prestreliek, veľa sa tu strieľa a niesú to zlé momenty, táto streľba poteší, je tu aj množstvo zabitých ale réžia pri akcií nieje práve najlepšia, čo je dosť škoda, pretože obsahovo boli tieto momenty celkom zaujímavé ale kamerou a aj dosť strihmi to vadí a pôsobí priemerne. Sem tam aj nejaká tá ručná akcia, ale iba nejaké údery, ktoré aspoň vyzerali reálne. A ešte nesmiem zabudnúť na výbuchy, ktoré boli dosť dobré. Takže akcie je veľa, ale je iba priemerne natočená. Tento film pôsobí dojmom béčkového filmu z každého záberu, pretože kamera je obyčajne priemerná a prostredie v ktorom sa film odohráva neoslní, ale pozerať sa to dá. Ak by bol tento film točený v 90. rokoch, bolo by to kvalitné akčné béčko, ale vzhľadom na rok 2009 a lepšie možnosti filmovania som dosť sklamaný z tohto filmu, najmä prostredím, kamerou a slabšie natočenou akciou. Námet bol veľmi dobrý, herci obstojní ale škoda tej akcie a prostredia. Potenciál nebol využitý naplno tak som aj mierne sklamaný. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Uf, no tak jak bych to asi zkrátil ? Nějak se mi to nechce rozepisovat. Předchozí film měl strašně moc chyb, především v akci. Zde je akce o dost lépe natočena a v některých případech jsem byl rád jak ta akcička je přehledná. Ale zbytek filmu o ničem. A dalo by se to nazvat i velkou nudou. Úvod snímku je děsný, vůbec nezaujme a až přehnaně brzo se jde na akce, zhruba okolo třinácté minuty. Jako mohlo by to být kladem, ale vůbec jsem nepochopil proč ty vojáci jdou do té akce. Příběh je nedomyšlený a ani ho film snad nemá. Žádná logika nic. Herecké obsazení mě vůbec nezaujalo, možná tak dva vojáci trochu zaujaly, ale o nic velkého nešlo. Co se týče akce, je jí zde o trochu více než ve dvojce a akční sekvence jsou delší. Potěší pár dobrých vyvraždovaček, nebo pár výbuchů, které jsou pěkně natočeny. Střílení obyčejné, ale střih byl v pohodě a kamera taky docela. No a právě tohle je jediný klad filmu, který to na tu jednu hvězdu vytáhne. Jinač je během filmu, mezi akčními scénami strašná nuda. Vše je celkem ohrané, i tak akce nezaujme, avšak po technické stránce možná ano, jak už jsem psal, akce je celkem dobře natočena. Finále jsem čekla akční a místo toho taková debilní scéna. A na závěr samozřejmě vyznamení a pohádky je konec. Nudilo to ještě víc než dvojka, ale zase zde byla lepší akce. Ale bral bych to skoro stejně jako mizerná dvojka. Zde se vytáhla trochu akce, uznávám pár výbůchů, ale zbytek je o ničem. Nějací záporáci ? Moc zde neúčinkovali a vůbec nezabavili. Hudba nic moc. Takže nevím jak to mám shrnout. Akční záležitost opravdu o ničem. O trošičku lepší než předchozí film, ale přesto hodnotím jen tak na 19% = * ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Americká vlajka veje na pozadí, na úvod rýchla zoznamka našich hrdinov v komediálnom štýle (neviem, čo tým chceli tvrocovia dokázať), solídne nechcene-komické dialógy a hlášky, taktiky k smiechu-letecký výsadok uprostred dňa, schovávanie sa pri ceste medzi dvoma kríkmi, špeciálna jednotka sa pohybuje po nepriateľskom tábore cez deň, len tak bez povšimnutia (to už bola fakt komédia), raketa z RPG letela rýchlosťou asi 50 km/h, keď nebol problém pozrieť sa na ňu v spätnom zrkadle a ešte sa jej aj uhnúť. Hádky, vyhrážky a politické reči na vyšších postoch ako inak, nestoja ani z reč. Ale akcia bola celkom dobrá a je jej tu skutočne dostatok, aj keď opäť miestami vtipnosť (naložiť v prestrelke kompost do auta, aby sme zmiatli nepriateľa...hm, to by fungovalo? Taktiež, vodovodná rúra pod zemou a svetlo v nej ako v bazéne?). Narážku na Ramba a Smrtonostnú pascu si všimol určite každý, kto pozná akčné filmy. V skratke, celkom zábavné B-čko. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Opravdu chápu, že je to kvalita VHS, sám to přiznám, jenže trojka dvojku úplně nehorázným stylem rozdrtila, tohle jsem vážně nečekal a mrzí mně zdejší hodnocení, protože negativní špunty se ve filmu hledají těžko, snad scénář je opravdu stupidní, ale bez něj by nebyla akce a takřka nic, možná kamera, občas se sebou házela, malinko nepřehlednost, že proti komu vlastně hraje skupina hrdinů, to jsou však minimální drobečky, nad kterýma lze mávnout rukou. Jinak je film nasekaný akcí, která je opravdu dlouhá, surová, napínavá, realistická, přebíjejí se zásobníky, je využit obrovský počet zbraní, dobrých nápadů, odpalovacích zařízení, tedy je ve filmu i mnoho výbuchů, ale kousek amatérských skvrn se najde. Obsazení skoro neznám, ale vojáci si u mně získali srdce, například, když šlo do tuhého padaly hlášky, nejvíc zabíjel bloňdák, který vytasil odkaz s Brucem Willisem, alá Johnem McClaiem. Hudba je docela slušná, zejména, když zachraňovali svého parťáka, tak hrál nasekaný rock, jak to miluju! Pořád se něco děje, minimum zbytečně ukecaných dialogů, i když scénář mohl být trošku lepší, no. Nejvíc mně potěšil velkej fight na konci s nožema, no co víc si přát! Tohle od takových válečných nářezů čekám, sice občas kamera skáče, jenže jinak je v naprosté pohodě, takže si nemám nač stěžovat. Záporáci slušný. Dvojka se může jít vyvenčit, tohle je skvělé pokračování z mého pohledu nedoceněné, a pro mně je to o trošku lepší, jak jednička! A to už je co říci. Dávám 9/10, přehodnotil jsem se, dvojce jsem ubral hvězdu a dva body | 90% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Letadlo N246DH v hangáru v závěrečné scéně je SA-227 Sweringen Metroliner. (KucC)
  • Natáčení probíhalo v Puerto Rico. (Terva)

Reklama

Reklama