Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Láska na druhý pohled připomíná ženu, která to ve snaze udělat na své okolí nejlepší dojem přežene s botoxem. Snímku chybí přirozenost a lehkost. Hezounci Eckhart a Aniston jsou sice na první pohled dokonalí, ale tak nějak sterilní a romantickou jiskřivou atmosféru se jim přes veškerou snahu vykřesat nedaří. Možná to souvisí s příliš úpornou snahou o dojímání, i s tím, jak se film pokouší dostát představám usedlého amerického středostavovského publika o romantickém partnerském vztahu. Přílišným ukotvením v americké společnosti posedlé hledáním úspěšných receptů na cokoli (v tomto případě na vyrovnávání se se smrtí blízkého člověka) trpí i výběr profese mužského hrdiny. Suma sumárum jde o neobjevnou, snadno zapomenutelnou záležitost, která nestojí za hlubší pozornost. Celkový dojem: 40 %. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem si to jako oddychovku, což se také podařilo. Nicméně na mě byl tento film zbytečně dlouze natahovaný, mít klasických 80 minut by mu dle mého slušelo mnohem víc. Sice se zde objevili vcelku zajímavé charaktery, příjemné obsazení a z počátku slušný děj, ale i přesto mi to přišlo chvílemi dost fádní. Pro mě bohužel podprůměr (Viděno: 03.09.2010) ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Netreba to brať veľmi vážne... opäť jedna z jednohubiek, ktoré sa snažia o hlbší podtext, ba dokonca myšlienku a aj keď niesu vo finále častokrát úspešné, priemernosť spĺňajú. Príjemní a dobrí herci (myslím si, že obaja sú veľmi schopní, aj keď nejde o ich najlepšie snímky) no a snaživá réžia, ktorá síce tlačí na pilu... ako prvotina fajn. 6/10 ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na této žánrovce není moc co řešit, pro mě bylo hlavní, že prakticky ve všech směrech zafungovala jak měla, čas u ní mi docela příjemně utekl a já se u toho vůbec nenudil. Je sice pravda, že tento snímek chod filmových dějin zrovna nějak dvakrát nenarušil, ovšem o příjemnou podívanou se jedná a své cílové publikum tak jistě potěší. Takže, co nám to vlastně tento filmeček přinesl. Asi největší předností je obsazení. Zmiňuji to v každém komentáři, kde se Jennifer Aniston objeví, že její krása je božská a ikdyž Oscara asi nikdy nezíská, v tomto druhu filmů nikdy nezklame, je vždy velmi pozitivním přínosem a i tady to sakra platí. Ovšem hlavní postavou je zde Aaron Eckhart, který mě hodně překvapil, je to velký sympaťák a fakt mi tu sedl. Je to ale nejspíš i tím, že nejde o typickou romantickou taškřici, spíš jako o drama s velkou dávkou příchutě romantiky, kde se Eckhart cítil určitě lépe a proto i zabodoval . Zápletka je pak hodně o emocích a i zde musím hodnotit film kladně, neboť na mě vážně zapůsobili a s postavami a jejich osudy jsem opravdu soucítil. Jde zkrátka o film, který sice nepřináší nic nového, či nečekaného, ale je dobře natočen, má fajn herce, poměrně výraznou zápletku, prostě průměr, který mě bavil. ()

7trpasliku 

všechny recenze uživatele

Bohatý chlap se vypořádává se svou vlastní vinou. A potká nějakou kóču. A ta mu pomůže překonat sebe sama. Skončí to dobře a všichni tleskaj. OK. Že by mě to nějak nadchlo, to fakt ne. Takový ten pocit "Kolik ještě minut do konce? Cože? Ještě tolik??" se u tohodle filmu vyskytoval skoro po celou dobu. Jako komedie mě to nepobavilo a drama jsem v tom moc neviděla. S odstupem času musím shodit ještě jednu hvězdu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jako interiér Eloise´s Garden byl použit luxusní obchod s dámským prádlem, který filmaři předělali na květinářství. (Ruuzha)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno