Reklama

Reklama

Populární spisovatel Ryan pomáhá lidem ve svých knihách vyrovnat se se ztrátou blízkých. Je hvězdou v oboru a něco jako guru pro lidi v těžkých životních situacích. Jeho obličej je na výrobcích všeho druhu a Ryan žije v domnění, že se sám vyrovnal se svou minulostí. Agent mu dohodne seminář v Seattlu, kde bydlí rodiče jeho tragicky zesnulé manželky. I když se tváří jako rozesmátý profesionál, Ryan skrývá nejedno tajemství, které ho nutí stále se dívat zpět. Naštěstí potká na chodbě v hotelu půvabnou květinářku, která jeho život obrátí vzhůru nohama. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (202)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Láska na druhý pohled připomíná ženu, která to ve snaze udělat na své okolí nejlepší dojem přežene s botoxem. Snímku chybí přirozenost a lehkost. Hezounci Eckhart a Aniston jsou sice na první pohled dokonalí, ale tak nějak sterilní a romantickou jiskřivou atmosféru se jim přes veškerou snahu vykřesat nedaří. Možná to souvisí s příliš úpornou snahou o dojímání, i s tím, jak se film pokouší dostát představám usedlého amerického středostavovského publika o romantickém partnerském vztahu. Přílišným ukotvením v americké společnosti posedlé hledáním úspěšných receptů na cokoli (v tomto případě na vyrovnávání se se smrtí blízkého člověka) trpí i výběr profese mužského hrdiny. Suma sumárum jde o neobjevnou, snadno zapomenutelnou záležitost, která nestojí za hlubší pozornost. Celkový dojem: 40 %. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Chybně jsem si popletl žánry romantické drama za romantickou komedii, což mi značně pokazilo zážitek u kterého jsem pořád čekal, kdy se to zvrhne do komediální roviny.. Marně.. Chyba na mé straně.. Každopádně mě ale nudila hlavní osa s "Okey" přednáškami a tím vším okolo. Eckhart nemastný neslaný, k Jennifer mi vůbec neseděl. ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

Klasický americký „doják“ zaslzujúci unavené oči divákom (-čkám) túžiacim po niečom romantickom, čo sami nezažili alebo to bolo už dávno. Príbeh o spisovateľovi (psychológovi) ktorý pschoterapeutickými sedeniami chcel riešiť bolesti duše iných, pričom sám si pomôcť nevedel ... pokiaľ .. nestretol krásnu Jenifer (atkinson). Na filme ma štvalo, že režisér aj scenárista chceli urobiť psychológov pomaly zo všetkých nie len z diváka, ale aj z postáv vo filme, veď uznajte jednoduchá kvetinárka a ... psychológ .. alebo nejaká vdova podávajúca pracovný opasok stavbárovi, či mariňák (svokor), ešte aj papagáj kakadu zohral svoju psychologickú rolu :D. Príbeh samozrejme - ako inak - končí sladko, usmrkano s búrlivým „stendigovejšn“. Napriek priemernému hodnoteniu film si ponechám, a budem ho premietať kamarátkam v dome dôchodcov, a vyprávať o ňom babkám na prechádzke v parku či v cukrárni už teraz vidím tie „visiace pohľady a otvorené ústa s lyžičkou krémešu zastavenou na polceste ako ma nútia vyprávať ďalej tento sladký krásny príbeh o „láske na druhy pohľad“. AJ keď sa domnievam, že taká láska neexistuje, nič nie je také na druhý tretí ... sedemnásty pokus. Každá láska je jednoducho láska iná a jedinečná . To máte ako víno rovnakej odrody, produkt rovnaký ale podstata je vždy iná, a v tom je čaro ročníka a života. Jo a naviac, ten ... ten ... Echart mal vo filme moooc perfišné poltopánky. :) ()

made1 

všechny recenze uživatele

Jakmile jsem shlédla film, na jehož konec jsem se až nehorázně těšila, přečetla jsem si zdejší komentáře pro případ, abych neopakovala již napsané. Jenže nejde to asi jinak. Film je prostě nezajímavý, konec v hotelu je jak parodie na dojemné konce romantických filmů a naprosto mě dorazily bonusy na dvd, které Vám odkryjí, co všechno můžete udělat pomocí počítačových triků. Chválu si ale zaslouží floristé, kteří vytvořili ve filmu ty nádherné kytice. Mohl to být doják, ale z mého pohledu spíš horor. Takže jedna hvězdička pro floristy filmu a Johna C. Lynche, ten jediný odvedl svou práci na jedničku. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Hořko-sladké romantické drama, které z mého pohled drží nad vodou dvojice Eckhart a Anistonová (oba moji oblíbenci). Bez nich by to bylo zřejmě horší, jelikož dějová linka, ač velmi oduševnělá a hrající na city, tak nefunguje tak, jak by bylo záhodno. Chybí tomu trochu více opravdovosti. Jak jsem nevěřil těm Eckhartovým sezením, tak jsem naštěstí věřil jeho vztahu k ženě a později k Jennifer. Takže spíš 7/10. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Jennifer Aniston, představitelka Eloise, se neúčastnila natáčení v Seattlu. Všimněte si, že nikdy nespatříme její obličej, byla totiž použita dvojnice. (HellFire)
  • Jméno firmy Unicorm je kombinací názvu produkční společnosti Universal a americké mediální společnosti Viacom. (HellFire)
  • V souvislosti s náplní práce Ryana (Aaron Eckhart) jsou ve scéně na hřbitově zabrány hroby legendárního herce Bruce Leeho a jeho syna Brandona, kteří oba zemřeli předčasnou smrtí. (Pepinec)

Reklama

Reklama