Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (283)

nash. 

všechny recenze uživatele

Čekat drama, které by nabídlo vhled do těžkého života člověka s psychickou poruchou hypersexuality, bylo naivní. Stejně jako čekat romantické drama o hledání lásky komplikované nepříjemným handicapem. Teď už to vím. Ale asi mě zmátla ta Geraldine Chaplin na začátku. Nečekal jsem, že ji uvidím v regulérním, béčkově plytkém softpornu plném krásných prázdných figurín a samoúčelných koitálních poloh. A přitom tu bylo několik situací, ze kterých by se dalo i tady odpíchnout. Jenže nic z toho. Je to jen 100+1 variací na Ahoj. Chceš si se mnou zašukat? Možná by bylo zajímavější číst si v deníku nymfomanky, která by nebyla atraktivní a krásná. Nebo obyčejného třeba nesmělého chlápka, který trpí hypersexualitou. A když na to přijde tak i postava sexuálně hyperaktivní Val toužící po lásce, nabízela mnoho možností jak její příběh vyprávět poutavě. Pokud to shrnu, nebyl jsem pohoršen jako člověk, ale zklamán jako divák, tedy jako filmový divák nikoli voyeur. Z podobných deníkových filmů tak byla lepší třeba italská Melissa P. mimochodem také s Geraldinou Chaplin v podobné roli. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Popis děje tentokrát velice zkrátím. Mladá slečna se po tom, co se chovala jako kur.a (a všichni s ní tak zacházeli) zabouchla do chlápka, který se k ní choval také jako ke kur.ě. Tak od něj utekla, a nechala ze zaměstnat v bordelu, kde se strašně divila, že se k ní všichni chovají jako by byla kur.a... Mladším 18 let se omlouvám za předchozí slova, ale vzhledem k tomu že je používá i náš pan prezident, tak je to snad OK. O nic jiného ve filmu opravdu nejde - pokud někdo v něm hledá nějakou myšlenku, či východisko ze situace (za předpokladu, že je taky kur.a), tak úplně marně. Pokud si tento film někdo pustil v domnění, že jde erotický trhák, tak ho taky zklamu - ani erotiky (kromě úvodního rozhovoru - A babi, jak jsi to dělala s dědečkem?) taky moc není. Tak většinou takový film získává kladné body angažováním příjemných herců - ale ani to se zde nevyvedlo, hlavní herečka je blbá jak štoudev (teda herečka možná ne, ale její postava), a ostatní dvojnásob. No nic, můžeme si tento film odnajknout (od-nike-nout) a jdeme se dívat na něco kvalitnějšího.. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tuctová baba, ale zároveň taky hezká. Zajímavý. Ale jako herečka se asi od téhle role zaškatulkovala (zašukatelkovala) a bůhví jestli jí někdo dá ještě roli, kde se nebude furt ukazovat nahá. Chvílema mi to přišlo, jak kdyby to bylo točený podle nějaké knížky od Viewegha. Závěr je ale jasnej, že takovou ženskou bych doma nechtěl. Takže sorry všem nymfomankám, to rač budu sám... Ale nehodnotíme nymfomanky, ale film - a ten byl hodně nudnej, nepřipadal mi erotickej (!) a těšil jsem se na konec. Jo a potom jsem měl chuť něco někam strčit, chch... ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Holka jedna pitomá. :-D Nazývat tenhle film dramatem je dosti zcestné. Spíše se jedná o erotický film, možná rovnou softporno. Psát něco o tom, jestli byli "herci" a "herečky" (:-D) nějak sympatičtí je tady totálně zbytečné. Příliš hlubokou pointu taktéž nečekejte (a teď nemyslím žádný dvojsmysl). To co jsem viděl mě sice neuráží, ale ani nevidím důvod dát víc jak dvě hvězdy. Obyčejný erotický film, kterých dávala tv znova po nocích spousty. Čekal jsem nějaký smysl, nějaký větší názor, ale bohužel se tu omílá pořád to samé dokola, znovu a znovu, abychom to náhodou nezapomněli. 35% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Spoveď jednej ženy závislej na sexe. Od filmu založeného na osobnej spovedi by som však čakal väčšiu hĺbku myšlienok a nielen povrchné táraniny. Je tu veľa hlúpych viet a fráz, medzi ktorými sa len sem-tam vyskytne niečo nadpriemerné. Inak nám film nič zvláštneho nepovie. Konečné zistenie nymfomanky, že si treba užívať život pokiaľ to ide, je asi také tvrdenie ako že ráno si treba umyť zuby. Čiže úplná samozrejmosť. Autori tiež mohli vybrať inú herečku. Keď už teda malo ísť o ženskú sexualitu tak by to hádam chcelo ženu so ženskými krivkami, a nie kostlivca chodiaceho na špáradlách. Našťastie stred filmu (paradoxne miesto, kde sexu bolo najmenej) čo to zachránil, ale inak z filmu srší sterilita a preto mám z neho neutrálny pocit. Keby som ho nevidel, o nič by som neprišiel. 50/100 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama