Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

Terva 

všechny recenze uživatele

Tehdy se říkalo: žena bez zaměstnání má dvě možnosti, manželství nebo prostituci. Deník nepíše ten, co je sám, ale ten, kdo má co napsat. Život je jiný...já chci ještě!! Co, ty chceš ještě jedno číslo? Ne, nechci jedno, ale sto!!..chci poznávat lidi skrze tělo. Hezký a erotický začátek za podpory španělské hudby, dostal tento snímek hodně vysoko. Snad to vydrží celý film. Jo a není na lahev od Coca - coly. Nymfomanii si vymysleli muži, aby se ženy cítily provinile, když překročí pravidla. Chceš radu, Užívej si života, dokud můžeš. Hezká scéna: Vize při sexu... jsi budoucnost mé minulosti a já zřejmě vzpomínka na tvou budoucnost. Chudák holka, bylo mi jí líto, měla smůlu, hlavně na muže. Byl to smutný příběh, Valerie musíš žít!!!! ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Kdyby tohle sestříhali o nějakých 10 minutek, přidali ještě 2-3 erotické scény, tak to byl tuctový erotický film made in jakákoliv jihoevropská země. Ale takhle se to snaží (a chvilkami i dokáže) tvářit, že to je něco víc, než obyčejná erotická telenovela. Myšlenka zajímavá, děj díky erotickým scénám příliš nenudil, ale ani nenadchl, příjemná hudba a hodně sympatická hlavní hrdinka. Solidní průměr, který ale v kině zbytečně zabírá místo jiným nezávislákům. 5/10 ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

V dobe silnej emancipácie ide tento španielsky kvázi umelecký film proti spoločenskej atmosfére. Dejovo aj myšlienkovo Emanuela, ktorá síce zapadla do 70tych rokov, ale dnes sa na ňu pozeráme už iba s ironickým úšklabkom. Bohužial inak sa nedá brať ani tento prvoplánový erotický film. Španieli nech ostanú radšej pri hororoch. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Čekat drama, které by nabídlo vhled do těžkého života člověka s psychickou poruchou hypersexuality, bylo naivní. Stejně jako čekat romantické drama o hledání lásky komplikované nepříjemným handicapem. Teď už to vím. Ale asi mě zmátla ta Geraldine Chaplin na začátku. Nečekal jsem, že ji uvidím v regulérním, béčkově plytkém softpornu plném krásných prázdných figurín a samoúčelných koitálních poloh. A přitom tu bylo několik situací, ze kterých by se dalo i tady odpíchnout. Jenže nic z toho. Je to jen 100+1 variací na Ahoj. Chceš si se mnou zašukat? Možná by bylo zajímavější číst si v deníku nymfomanky, která by nebyla atraktivní a krásná. Nebo obyčejného třeba nesmělého chlápka, který trpí hypersexualitou. A když na to přijde tak i postava sexuálně hyperaktivní Val toužící po lásce, nabízela mnoho možností jak její příběh vyprávět poutavě. Pokud to shrnu, nebyl jsem pohoršen jako člověk, ale zklamán jako divák, tedy jako filmový divák nikoli voyeur. Z podobných deníkových filmů tak byla lepší třeba italská Melissa P. mimochodem také s Geraldinou Chaplin v podobné roli. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Denník nymfomanky mi príde ako taký celkom netypický erotický film. Je to zaujímavý pohľad do života plného sexu a sklamania z lásky. Niekedy sexuálnymi scénami pobaví, niekedy pobúri. Každý takýto kontroverzní, poburujúci film otvára dvere ďalším a rozťahuje (hranice), ktoré inšpirujú filmárov, preto je dobré, že takéto filmy vznikajú. Oproti novším dielam Nymfomaniek z roku 2013 sa jedná o lepšie a zaujímavejšie zpracovanie filmu. Navyše Belén Fabra je veľmi okúzľujúca a sexy. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama