Reklama

Reklama

Hezké holky, jedna jako druhá

  • USA Pretty Maids All in a Row (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý student, jménem Ponc, chodí na střední školu plnou krásných, dospívajících dívek. Právě kvůli tomu se přestává soustředit na učení a myslí jen na to jedno. Život se mu zdá nudný a nespravedlivý, ale když najde na chlapeckém záchodě zavražděnou studentku jejich školy, škola se změní na ústav plný lidí, kteří patří mezi podezřelé. K tomu ještě dostali novou učitelku, která je strašně sexy. Je těžké být mladým studentem a ignorovat sílu přírody. Ale kdo je vrahem? Komu byla tak krásná dívka na obtíž? To zjistíte, až zhlédnete tuto detektivku plnou černého humoru se špetkou erotiky. (MrPierc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas rád vytáhnu tip od Tarantina (zde tuším předchozí). Zase je to z vaultu filmových mrtvol vykopaná, totálně sedmdesátková úchylárna –> bizarní (² dnešní optikou) feel-good mix vražd a zneužívání sexy školaček, srandovních postav a cool písniček, cinefilsky vděčných narážek na Ztracený ráj a nebo o represivní povaze policie. Velká castingová třešnička jsou Hudson & Savalas, oba ve vypečený roli. Ale o 15 minut osekat by bodlo. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Holky jsou tam hezké a ochotně se svlékají, ale nejlepší je stejně suplentka v podání božské Angie Dickinsonové. Hvězdička navrch za to, jak mi připomněla, kterak jsem  jednou lokálně umrtven, a tudíž zcela bezmocně ležel před zákrokem v nemocnici, pohledná sestřička se nade mě naklonila, aby cosi upravila, a otřela se mi ňadrem o obličej. Ale jinak je ten film strašná pitomost. ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Hlavní náctiletý hrdina chodí na střední školu plnou krásných náctiletých dívek. Protože se film odehrává kolem roku 1970, všechny dívky zásadně nenosí podprsenku, jsou otevřené sexuální svobodě, nosí minisukně a po ramenou jim padají dlouhé vlasy. Nedivím se pak hlavnímu hrdinovi, že ztrácí koncentraci na učení a připadá si jako na mučícím křesle. Korunu tomu nasadí jeho nová třídní, která je milá a krásná blondýna. Nechtěně do našeho chlapce naráží svým poprsím a vystavuje ho pohledům do jejího výstřihu. Takovou dusnou erotickou atmosféru nelze zažít ani v tropech zavřený ve skleníku. Jenže na škole se stane vražda a začíná vyšetřování. Hlavním podezřelým se stává učitel tělocviku, který se nestará jen o tělovýchovu mladých dívek...Úžasný film, musím ocenit sexistický pohled na celou střední školu, krásné dívky a těm vévodí třídní učitelka (Angie Dickinson!). Jemně lechtivé a zároveň to je detektivka + opět nádherná lehká hudba od Lalo Schifrina. Quentin Tarantino má tento film ve svých top 10 filmech (a já se vůbec nedivím). ()

nmafan odpad!

všechny recenze uživatele

Chudák Rock Hudson. Jako studiová hvězda ze "staré" holywoodské éry neměl asi na počátku sedmdesátých let příliš nabídek k filmování, a tak přijímal role i v takovýchhle obskurnostech. Aby nedošlo k mýlce - mám rád některé lehce ujeté, netradiční či třeba přímo béčkové filmy. Ale tohle je od začátku do konce přehlídka absolutní režisérské a scénáristické bezradnosti a filmařského amatérismu, jež po většinu času působí dojmem pornofilmu, z něhož někdo vystříhal "klíčové" scény. Tarantina by za takovéhle tipy neměli v anketě Sight & Sound příště připouštět k hlasování... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Spíš než černá humpolácky puberťácká hloupá komedie, kde občas scénář neví a jde dost okatě blbě. Samozřejmě, mužské oko bude spokojeno (ten kompars se fakt povedl!), nahotinek je tu hodně a všechny z kategorie teen. Jediná older je slečna učítelka, ale tu zase dabuje Pamela Ewingová Drahomíra Kočová svým sladkým hláskem. Šimpanz Roddy a jeho oči. Střední škola v USA jako středobod života, kde se učí, sexuje, sportuje, láskuje, plesuje, vraždí. A jako překladatelská perlička z dílny Daniela Dítě (jinak nic proti němu, v Brně ještě dělali poctivou práci): ve filmu zazní v replice šerifa domlouvajícího se přes vysílačku oslovení druhé strany Rogere...... ve skutečnosti se ovšem "roger" používá jako vysílací kód ()

Zajímavosti (6)

  • Playboy v dubnovém čísle roku 1971 publikoval článek o tomto filmu, který napsal režisér Roger Vadim. Obsahoval 9 stránek, na kterých byly herečky Angie Dickinson, Gretchen Burrell, Aimee Eccles, Margaret Markov, dále Playboy zajíček Joyce Williams a další. (MrPierc)
  • Pretty Maids All in a Row patrí medzi 12 najobľúbenejších filmov Quentina Tarantina. Uviedol to pre britský filmový magazín Sight and Sound. (dom1niq)
  • Quentin Tarantino zařadil tento film do žebříčku svých 10 největších filmů všech dob. Seznam byl zveřejněn v časopise Sight & Sound v roce 2012. (MrPierc)

Reklama

Reklama