Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (93)

Shit 

všechny recenze uživatele

No to bylo zase, chvilkama jsem nevěděl jestli se mam smát nebo přemýšlet o odpadu, popřípadě smát se a zároveň přemýšlet o odpadu, ale tohle je prostě evidentně typická práce Adama Greena, kdy natočí strašnou sračku, ale udělá to tak stupidní, až je to vlastně sranda, navíc opět šílený gore, vychytaný vraždění, který ještě příchází s pár novýma nápadama, ale ani na starou dobrou sekyru se nezapomíná a to co mě tu potěšilo asi nejvíc, je ta naprosto nejgigantičtější motorovka, co jsem měl tu čest kdy viděl, i samotnej pán motorovek Leatherface by se kvůli ní rozbrečel štěstím, jak malý děcko a já jsem do toho daleko neměl, obzvlášť u kastrovací scény. Každopádně, když už to je taková kravina, tak mohl Green celou stopáž vyplnit gore, což se bohužel nestalo, takže je tu zhruba 30ti minutová nudná pasáž, která nudí a zabaví jen Tony Todd, kterej tim svým perfektním hlasem odvypraví i ten nejstupidnější flashback v dějinách filmu tak, aby od toho lidi hromadně neutíkali. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Po jedničce která mě maximálně bavila díky vtipným postavám a hromadě górů, jsem se opravdu těšil na pokračování. Bohužel i přes to že gore je tu vtipnější a brutálnější, tak jinak v jiných ohledech je dvojka bohužel slabší. To jak v humoru, který tu ne vždy funguje ( i když je tu pár dobrých džouků). Příběh je prakticky jen kopírka toho co bylo minule, jen s jinými postavami (méně zábavnými) a s první půlkou která drhne. Důvod ale proč tomu dávám 3/5 je díky hlavně povedenému góru a pořád příjemné míře zábavnosti, která hlavně přijde v hod na večer kdy si chcete užít krvavé jatka. Tak uvidíme zda trojka lepší. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Na první Hatchet vzpomínám jako na příjemnou komediální hororovou jednohubku. To samé jsem očekával od druhého dílu, tyto požadavky se mu bohužel splnit nepodařilo. Buď mi před čtyřmi lety k žánrovému uspokojení stačilo méně, anebo opravdu nastal výrazný kvalitativní propad. Respektive spíš propad zábavnosti a sympatičnosti, relativní srajda (chtěná) byla i jednička. Jako jedinou pozitivní věc na tomhle kvazihororu vidím nadprůměrnou krvavou odvážnost v druhé polovině, ale na druhou stranu - vzhledem k tomu proklamovanému "uncut and unrated", je to ještě celkem čajíček. Jinak tu jsou samé zápory. První polovina, v níž se VŮBEC NIC zajímavého neděje, je jasným aspirantem na přeskočení. Znechutila mě tak, že jsem upadl do stavu naprosté apatie, takže už ani druhá, akčnější polovina neměla šanci výsledný dojem zachránit. A k těm vraždám - ty jsou tak originální, až jsou trapné. Adame Greene, kašli na to, serióznější Frozen ti slušelo víc... 3/10 ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Doprdele-já vím je to dementní, ale já si nemůžu pomoct, mě ta Hatchetovská patálie v bažinách fakt baví. Líbí se mi ten nenásilný a lehký humor plný nadhledu, hromada hlášek, odkazů a drobných hereckých i režijních hračiček, které napovídají, že možná nejde o úplně hloupou a sterilní rychlokvašku. Poslední čtvrtina to trochu strhává ale stejně z nějákého důvodu zůstanu u čtyř rudých :) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Bylo zřetelně znát , že už to postráda důvtip a atmosféru jedničky i ten komedialní prvek , ale na druhou stranu sem to dokoukal bez jakékoliv újmy na zdraví . Vraždy jsou zase pěkně béčkové , což ale znamená hodně ale hodně gore a par hlášek se taky najde , ale už jich je o dost míń , ale i tak potěší . Film hatchet se mi líbil a pokud bude i třetí díl tak snad se víc bude podobat jedniččce 75 % ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Pre povinnosti pri propagácii snímky Frozen (2010) bol režisér Adam Green nútený rozdeliť natáčanie filmu na dve časti. (beso74)
  • Prvý film režiséra, ktorý má v názve jeho meno. Celý názov znie Adam Green's Hatchet II. (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)

Reklama

Reklama