Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marybeth se jako jediné podařilo uniknout ze spárů ducha Victora Crowleyho. Ve chvíli, kdy se Marybeth dozvídá úplnou pravdu o jeho prokletí, je pevně rozhodnuta vrátit se zpět do močálu v New Orleans a pomstít smrt svých přátel. (PetriK12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Komu sa nepáčil prvý diel, svoj názor nezmení. Osobne považujem jedničku za jeden z naj slasherov po roku 2000, a dvojka za ňou našťastie nijak nezaostáva! Žánrovo sa film na nič nehrá, milujem takéto síce pomerne jednoduché, ale skvelé príbehy z jasným odkazom na počiatok 80´s. Prostredie bažín je super, Kane Hodder si zaspomínal na úlohu Jasona (plus extra gore), Danielle Harris jednoducho milujem a po Blood Night: Legend Of Mary Hatchet a Halloweene 2 (2009) mi urobila ďalšiu veľkú radosť. Teším sa na trojku, dúfam, že je v pláne! ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu slabota. Stejný režisér, ale film působí mnohem amatérštěji a nízkorozpočtověji než jednička. Casting na houby, postavy jedna hroznější než druhá, navíc hrané hroznými herci; jedině stylový Tony Todd jako reverend Zombie je fajn, ale ten je dokonale vykrácen a zneutralizován nesnesitelnou pizdou Harrisovou. Scénář na houby, děj nemá grády, až v poslední třetině se divák konečně dočká nějakých těch roztomilých brutalitek. Ale ty pak stojí za to - lodním šroubem vyfrézovaný obličej, vtipně přerušená soulož, skvělá práce motorovkou se superdlouhou lištou (na kterou se pohodlně vejdou dva týpci), taktéž hezká práce s pásovou bruskou (hlava probroušená až na dřeň... vlastně na mozek), jedna přepůlená hlava a nakonec efektní rychlometoda stažení z kůže. Váhal jsem s hodnocením, ale za celkem dobrý začátek (plynulé navázání na konec jedničky a scéna uškrcení vlastními střevy) a za hezkou scénu předsmrtné kletby dávám slabší tři. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Do bažín sa vracia Marybeth tentokrát v spoločnosti ostrieľaných lovcov, aby sa im konečne podarilo Victora Crowleyho poraziť a bažiny očistiť. Marybeth netuší, že skutočný plán reverenda Zombieho je však trochu iný a počíta zo stratami...Druhé pokračovanie bohužiaľ Adam Green spravil príliš seriózne a tak v porovnaní s prvou časťou ubudol humor a Hatchet 2 určite nieje tak skvelý horor aby v divákovi zanechal nezabudnuteľný dojem. Veľká škoda, že sa vytratila satira, pretože takto sa stal film klasickým béčkovým hororom, k tomu všetkému podpriemerným. 50%. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu docela mírný pád dolů, ale i když z jakého úhlu pohledu. První díl byl extrémně krvavý s debilním mutantem a s naprosto debilním chování postav. Tyto prvky jsou ve druhém dílu zachovány, ale chybí tu taková zběsilost a hlavně napětí prvního dílu. Hodně slabé. 35% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Doprdele-já vím je to dementní, ale já si nemůžu pomoct, mě ta Hatchetovská patálie v bažinách fakt baví. Líbí se mi ten nenásilný a lehký humor plný nadhledu, hromada hlášek, odkazů a drobných hereckých i režijních hračiček, které napovídají, že možná nejde o úplně hloupou a sterilní rychlokvašku. Poslední čtvrtina to trochu strhává ale stejně z nějákého důvodu zůstanu u čtyř rudých :) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Vo filme bolo použitých 136 galónov falošnej krvi (1 galón = 4,785 l). To je o 81 galónov viac ako pri natáčaní prvej časti (55 galónov). (beso74)
  • Prvý film režiséra, ktorý má v názve jeho meno. Celý názov znie Adam Green's Hatchet II. (beso74)
  • Tvorcovia tohto filmu Adam Green, Kane Hodder, R.A. Mihailoff a Rick McCallum sú členmi skupiny zaoberajúcej sa vyšetrovaním paranormálnych javov Hollywood Ghost Hunters. (beso74)

Reklama

Reklama