Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Deloris se vrací do role sestry Mary Clarence na prosbu jeptišek, které potřebují pomoci s nezvladatelnými žáky na střední církevní škole. Ani pro ni však první setkání nedopadne nejlépe. Přesto se rozhodne vytrvat, zejména když náhodou zjistí, že škola má být uzavřena, protože chybí peníze na její provoz. A protože jediné, co Deloris alias Mary Clarence umí, je zpívat, rozhodne se školu zachránit zpěvem. Zaveze žáky na vystoupení jeptišek ve starobinci a pak využije jejich nadšení z úspěšného vystoupení k tomu, aby z nich udělala školní sbor. A po úspěchu jeho prvního vystoupení přihlásí sbor do celostátní soutěže v Hollywoodu. Nepříliš ochotný otec Maurice sice akci povolí, ale pouze s podmínkou, že si na ni studenti sami vydělají. Těm se to sice podaří, ale ještě je tu proradný správce Crisp, který odhalí pravou totožnost sestry Mary Clerence a vydá se do Hollywoodu, aby na poslední chvíli vystoupení sboru zabránil. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (174)

Dark_Hark 

všechny recenze uživatele

Musím úprimne, ale naozaj úprimne povedať, že som mal proti tomuto filmu silné predsudky a odkládal som jeho pozeranie, lebo som si myslel, že to bude odpad!, ale moje myslenie bolo neoprávnené.  Každý povie, že 1 diel naozaj stačil. Potvrdzujem toto tvrdenie, ale 2 dielom nič nepokazili buďme k sebe úprimný. Zabával som sa, dostali dobrú ideu.  Musím tomuto filmu dať 5* ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Někdo správně poznal, že úspěch jedničky stál zaprvé na parádní muzice, a zadruhé na pěti nebo šesti zábavných jeptiškách. A myslel si, že tedy stačí zkopírovat jen tyhle dvě věci a dopadne to stejně. Takže tu máme film s pitomou zápletkou (nebo spíš bez zápletky), kde jeptišky z minula doplňují neskutečně otravní (a blbě napsaní) teenageři a muziku (jen o chlup horší než v jedničce) kazí prvoplánový komunitní hip-hop. Dvě hvězdy za pár dobrých písniček a za moji slabost pro Wendy Makkena a J.L.Hewitt. ()

Reklama

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, ze na dnesni komedie (mluvim jen o zahranicnich, protoze Ceskou tvorbu soucasnosti nema absolutni cenu komentovat) stoji za pytel, tak tu budu hodnotit o hvedzu vys nez bych asi hodnotil Libi se mi vetsina hlasek od Whoopi a scernar, takovej jak uz tu pisou ostani, spis tuctovej. Ale komedie soucasnosti bud nechapu nebo opravdu dobre nejsou. Takze jsem musel zmenit hodnoceni na 5 hvezd. Protoze celkovych 50% si film rozhodne nezaslouzi. Pokud ma podle me totalni odpad ceske kinematografie "Snowboardaci" 57%, tak to vypovida o v kusu ceskych divaku. :-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka sice obsahuje viac komedialnych scen ako jednotka, ale ich uroven je ovela horsia a trapnejsia. Vtipy typu Whoopi prilepena na stolicke uz davno nie su vtipne. Sklamanim je aj prevedenie mojej oblubenej zapletky v ktorej ucitel postupne prevychova triedu plnu grazlikov na slusnych studentov. V tomto prevedeni je to az prilis klisoidne a nudne. Nastastie aj v dvojke stale funguju postavy, ktore som si oblubil v prvom diely a k tomu su dalsim velkym plusom hudobne cisla, vdaka comu je aj druhy diel v pohode pozeratelny. Ale stale mam rozpaky z toho, ze tu bol potencial na ovela lepsi film. 5/10. ()

ic 

všechny recenze uživatele

Film za moc opravdu nestojí, a taky donedávna jsem zde měl hodnocení jen 1*, ale pak jsem na internetu slysel zajímavou melodii, přemýšlel jsem odkud jí znám a měl jsem to, je to z tohoto filmu. A to je už hodně dávno, co jsem ho viděl. Co do hudby melodii etc to opravdu stojí za pozornost. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (11)

  • Když jsou studenti na basketbalovém hřišti, postava Lauryn Hill Rita začne rapovat, což ale nebylo vůbec ve scénáři. (HappySmile)
  • Deedee Magno, jedna ze studentek hudební třídy sestry Mary Clarence (Whoopi Goldberg), je bývalá členka popové skupiny The Party, kterou na začátku 90. let vytvořil Disney (což je i producent tohoto filmu). (HappySmile)
  • Děti jsou ve scéně, kdy nastupují do autobusu směřujícím na soutěž, oblečeny v uniformách. Po příjezdu však vystupují v běžném oblečení. (Sydney008)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno