Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dám tři. Ikdyž tento příběh už se milionkrát opakoval a milionkrát ještě bude. Jeden úchylák v kamionu a kolik dokáže nadělat pekla. V těchto filmech je nejhorší (což sebere divákovi i ten kousíček naděje), když kluk, který vypadá rozumově i postavově na to, že by partu dokázal ochránit a najít cestu z té zapeklitosti ven, umře jako první. Jinak klasika tohoto subžánru i s povinnou dávkou brutality. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvú časť filmu "Joy Ride" natočil v roku 2001 režisér John Dahl. Bol to hodne podarený road movie slasher horrorový thriller s napínavou atmosférou. Dal som mu tri hviezdičky. O sedem rokov neskôr, v roku 2007, sa chopil pokračovania režisér Louis Morneau. Jeho "Joy Ride: Dead Ahead" ma už tak moc nebavil. Nehovorím, že to bolo úplne špatné, šialený sadistický vraždiaci vodič kamionu bol fajn, ale tento krát tomu viac ako dve hviezdičky nedám. "Pekelná jazda 2" ** ()

Reklama

cskomando 

všechny recenze uživatele

Vrahové jsou prostě nesmrtelní. :D Nakonec může být člověk stejně zklamaný! Nasáklé krví to opravdu moc nebylo, podle mě slabota než v jiných zombie ''trhácích'' ( zdali se to tak dá nazvat). Dá se říct, že občas to stupiditou a naivitou herců jenom vřískalo...'' musíme dělat co řekne jinak ho zabije''.. a tímto stylem dostane nakonec stejně všechny :D Občas sem se zasmál, oproti jedničce to bylo slabší v ději, ale co se týče té brutality tak zde se jí člověk dohledá víc než v předchozím díle. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Úchylný kamionista je späť a znova sa mstí nejakým chudákom za to, že ho nejak poškodili. Tentoraz mu vtrhli do domu a ukradli auto. Táto séria je takým opakom série Death Wish, kde bola mstiaca postava ústredným klaďasom. Tu sa neustále mstí záporák, ale z čím ďalej tým trápnejších dôvodov. Som zvedavý akú hovadinu si vymyslia v trojke. Možno mu ukradnú cukrík. Dvojka si ale berie z jednotky to najhoršie. Neustále infantilné úlohy, ktoré záporák dáva svojím obetiam. Napínavé prenasledovanie obete tu prakticky absentuje. Akčné scény sa tiež prekvapivo nevydarili. Béčkar Morneau mal už to najlepšie za sebou. Film vo väčšej miere vsadil na brutalitu a tentokrát kamionista zabije oveľa viac obetí. Ale žeby ma to nejak bavilo nemôžem povedať. Herecké obsadenie je na prd, takže otravné postavy mi boli ukradnuté. Celý čas som sa nudil a nenapadá ma žiadny aspekt, ktorý by na tomto filme za niečo stál. 3/10. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

"Hnali ho a zpívali si, to vám byla nálada... Nakonec mu naložili pěkných pár ran na záda". Ne, mě už to vážně nebaví. Co nebaví, mě už to nevýslovně uráží. Není to tak dávno, co jsem si u filmu Wolf creek v komentáři stěžoval na tupé dorážení záporáků a je to tu zas. Očividného úchyláka, který mi před očima zabije sestru, plácnu lopatou párkrát po zádech............ Ano! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Přestože tomu snímek nenasvědčuje, poušť byla ve skutečnosti studená a celý štáb musel pracovat v mokru a zimě. (camper)
  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii ve městech Cache Creek a Kamloop a v kanadském Vancouveru. (Terva)

Reklama

Reklama