Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jima Halseye (C.Thomas Howell) stále pronásledují strašlivé události minulosti. Vrací se zpátky, aby se vyrovnal se svými démony. Cestuje se svou dívkou Maggie (Kari Wuhrer) a brzy se oba ocitnou právě v těch místech na silnici západního Texasu, kde celá ta noční můra před časem začala. Setkávají se s psychopatickým STOPAŘEM Jackem (Jake Busey) a najednou se jízda Jima a Maggie změní v děsivý závod o přežití, v napínavé a strhující dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Béčko jak hrom,od herců,přes scénář,děj i vyústění.Prostředí docela vytváří atmosféru,ovšem to není zásluha filmařů,Jake Busey je psycho už od pohledu,takže ten se taky moc snažit nemusí,spád to nemá,napětí to nemá,co pak s tím?Figurky pobíhali od ničeho k ničemu,za celý film jsem nepřišel na to,proč se postavy chovají tak,jak se chovají a proč dělají to,co dělají.Já viděl jen chaoticky na sebe našroubované scény,které nedávali moc smysl.Zbytečné pokračování,respektive zbytečná kopie originálu! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Není to špatný horor, ano je to sice nastavovaná kaše, ale proč né. Tentokrát to hlavní hrdina odnese hned v první polovině a pak to vezme do ruky jeho žena a musím říct psychárna jak vyšitá. Ten magor co vraždí na počkání, byl někdy až moc sebejistý a vše mu vycházelo, chudák ženská. Poněkud se tvůrcům nepovedlo vychytat jendu chybu a to, že Maggie postřelí do stehna a tak kulhá pak když utíká k letadlu běží jako laňka a pak zase , když se dá běhu tak najednou skáče a pajdá, nák asi zapoměla. Určitá nelogičnost tam byla, třeba jak mohl ten magor vědět, že budou Maggie zrovna převážet a on byl na místě připravený s bagrem. Přesto to bylo průměrný, ale koukatelný béčko. ()

Reklama

rodo 

všechny recenze uživatele

Neskutečný sled nelogičností a žánrových klišé mi nedává prostor ohodnotit tento rádobythriller více než jednou hvězdičkou, i když některými pasážemi by to mohl být film alespoň průměrný. Líbil se mi v roli záporáka Jake Busey, ale Kari Wuhrer jako akční hrdinka mi tu nějak nesedla. Ze začátku to byla taková pipka a na konci se z ní stala drsná Lara Croft. No nic, to vlastně taky patří k těm nelogičnostem. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Další hw debilní patvar coby odvar vyroben pouze k vejvaru... 8-( . . . To si jen tak po patnácti letech vyrazíte s traumatem a čůzou do Texasu, abyste pak zhovínka ten den hnedle v místě narazili na chlápka, co vám... Nu, v tomhle případě jste tedy narazili na film s kvantem nelogičností, velikým jako celá ta široširá zem, s dějem průhledným jako všechna ta čiročirá voda, která hned na začátku valí se z nebe jak při konci světa a náš hrdina v té bouři přistane se svým létadélkem na okresce, aby... . . . Ale ne, to nemá cenu, něco tu zdůvodňovat, vysvětlovat, popisovat jednu tu pitomost za druhou... Tohle je prostě další z té masy otravně zbytečných filmů, kdy tvůrci naprosto ignorují jakoukoli logiku děje, smysluplnou story, uvěřitelné herecké kreace a chování postav - a aspoň průměrnou diváckou inteligenci. Ledaže by to (ne)bylo celé natočené pro nějaké ty vymaštěné texasské červené krky... Já tedy opravdu nečekal nic, ale toto... :-[ - - - - - (Poprvé viděno 29.3.2009 na dvd, komentář zde jako desátý - 29.3.2009) ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Stopař čekal na auta, které řídí budoucí oběti a já čekal na prima horor a pokračování slavného kousku. Stopař se dočkal no a já ne...Bída a utrpení. Zabiják navíc měl tak šílené koňské zuby, že jsem se díky nim nedokázal soustředit na nic jiného. Jasný vím, že za to nemůže, ale fakt jsem jen čekal, kdy začne řehtat a klusat za autama...PS : Pokud Vás trápí démoni minulosti, je dobrej nápad zvolit směr od nich a ne k nim, možná budete žít o nějaký en pátek déle...Dobrá zpráva je, že na druhý pokus to Morneauovi vyšlo lépe co se týče dálničních hororů ( Joy Ride 2) a vůbec jeho tvorba šla za mě osobně nahoru. Takže nějak se začínat musí, snahu měl, snaha se cení tak teda 2* ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Herečka, o jejímž obsazení do role Maggie tvůrci také uvažovali, byla Melinda Clarke. (Fenk)

Reklama

Reklama